Tässäkö paras tapa tehdä makaronilaatikko? Ilman munamaitoa ja makaronien keittämistä – ihanan irtonaista!

klo 13:15 | 24.5.2018
Perheemme mielestä makaronilaatikko on parasta silloin, kun siinä ei ole munamaitoa, makaronit lisätään vuokaan keittämättä ja laatikko valmistetaan tarpeeksi laakeassa astiassa.Lue koko juttu
Tein tämän Valion Mifusta, muuten ohjeen mukaan ja tuli todella hyvää =)
Koulussa makaronilaatikon makaronit ovat liian pehmeitä monesti siitä syystä, että koska kuuma ruoka tarjotaan isoissa astioissa lämpöhauteessa se jatkaa kysymistä /hautuu säilytyksessä. :) Nykyisin myös syynä voi olla myös luomupastan käyttö normaalin sijaan. En epäile, etteikö tuo sinun olisi todella hyvää, siinä kun sitä kuumasäilytystä ei ole :) Mutra mikäli rakenne ei ole kiinteä,se ei virallinen makaronilaatikko ole. Mutta samapa tuo, kunhan maistuu :)
Meillä ei ole koskaan tehty makaronilaatikkoa munamaitoon, vaan aina lihaliemeen. On ihan parasta.
Eli ei mitään uutta tuossa.
Äitini on valmistanut makaronilaatikon (tai teknisesti makaronivuoan) näin jo 90-luvulta saakka. Hänen versioon tulee myös porkkanaa.