Mikä on paras tapa irrottaa punkki ja mikä pahin virhe? Punkkilääkäri kertoo

Alle millimetrin kokoista punkkia voi olla vaikea löytää. Varaa kotiin väline sen irrottamiseen.

Näkeekö punkin paljaalla silmällä? Saako sen varmasti irti pihdeillä? Kysyimme erikoislääkäriltä neuvot, joilla osaat toimia oikein punkin poistamisessa.Lue koko juttu

Mikä on paras tapa irrottaa punkki ja mikä pahin virhe? Punkkilääkäri kertoo

Kommentit (3)

punkkeihin toden totta kylläst...

miksi pitää jättää iltaan tuo punkkitarkastus, väärin neuvotaan, sitä pitää tarkastaa tilanteen mukaan ja aina kun käypi semmoisessa paikassa missä niitä punkkeja mahdollisesti saattaa olla, parempi saada ne iholta pois ennenkuin ne ennättää tarttua ihoon kiinni. monen vuoden kokemusta on ihan tarpeeseen, mökillä on ihan kiusaksi asti ja tämä kevät/kesä 2018 on ollut pahin toisiin vuosiin verrattuna, ihan vaanivat nurkan takana!!! Tuo punkkikarkoite> off rolli pullo punkkien ja mäkäräisten karkoittamiseen on ollut hyvä suoja iholle, kun vain joka kerta jaksais laittaa punkkikarkotetta iholle ja pitää myös ilman muuta muistaa käydä pesulla ennen nukkumaan menoa. myynnissä oli myös free nimistä hajutonta punkkikarkotetta, enää en ole löytänyt kaupan hyllyiltä. minne lie hävinnyt, se oli myös tehokasta ainetta, sitä pystyi myös pienille lapsille laittamaan ja suojautumaan punkkien hyökkäyksiltä. ETTÄ muistakaa tarkistaa mennen tullen ja hiuksia pitää haroa useasti"viis piikkisellä" siis sormilla ja tiheällä kammalla/harjalla. pitäkää huolta terveydestä, ei kannata olla välinpitämätön noita harmillisia punkkeja vastaan>>>>>> tarkastus mennen tullen....

  • ylös 12
  • alas 10
Rannanpoika

Kunnollisten välineiden puutteessa punkki irtoaa ihan hyvin oman tai kaverin kynsien peukalo- keskisormiotteella. Pitäkää tuntoaistit hereillä, punkin kiipeäminen ihoa pitkin tuntuu kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
RiSu

Juuri tänä aamuna mieheni irroitti punkin apteekki-pihdeillä.

Ei nyt ole varmaa havaintoa tuliko otus kokonaan pois. Eikä ole myöskään havaintoa tai tuntemusta milloin se on selkääni kiivennyt.

Siis ei mitään tuntemuksia iholla. Eikä varmaa tietoa milloin on kiinnittynyt.  Eilen, 21.10.2018, olin kyllä metsikössä havuja hakemassa. Varmaan silloin tullut. Siis, vielä lokakuun lopullakin nuo ilkiöt ovat liikenteessä.  Nyt vain pitää tarkkailla tuleeko mitään iho-muutoksia.  

Olkaa ihmiset edelleen valppaina!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat