Rohkeuskouluttaja Jenni Janakka: ”Naiset, olkaa röyhkeämpiä ja vaatikaa enemmän! Ryhti suoraksi ja rinnat ulos!”

Jenni Janakan mielestä stereotypioista voi päästä eroon rikkomalla niitä omalla esimerkillään ja puhumalla toisella tavalla.

”Suomalaiset naiset ovat olleet mestareita tyytymään riittävän hyvään töissä ja parisuhteissa ja vähättelemään osaamistaan tai toiveitaan”, sanoo Röyhkeyskoulu-kouluttaja Jenni Janakka. ”Itsensä vähättely ja seinäruusuksi lysähtäminen eivät pue ketään.”Lue koko juttu

Rohkeuskouluttaja Jenni Janakka: ”Naiset, olkaa röyhkeämpiä ja vaatikaa enemmän! Ryhti suoraksi ja rinnat ulos!”

Kommentit (1)

Kalle kotipsykologi

Minun mielestä tuntuu siltä, että nämä naisten itsetunnon parannuskoulut yms on tehty liikaa ajatellen miesten elämänlaadun olevan parempaa kuin naisilla. Tuntuu että naisten pyrkimys tasa-arvoon tarkoittaa "nousemista" miesten rinnalle. Mielestäni se on monessa tapauksessa laskeutumista. Naisten ei pitäisi niin paljon ihannoida sellaisia miehiä jotka keskittyvät elämässään itseensä, autoon, rahan haalimiseen, työmaailmassa ylöspäin kiipeämisessä ja statukseen. Monesti tunttuu näiden kurssien opettavan naisiakin rohkeammin/röyhkeämmin pyrkimään samoihin asioihin. Itseään pitää tietenkin arvostaa ja elämässä pyrkiä tekemään kivoja itselle tärkeäksi kokemia asioita, oli sitten mies tai nainen. Eikä saa pitää itseään huonompana/parempana kuin muita. Nainen on mielestäni miestä älykkäämpi ja siksi salaa toivon heidän osaavan ajatella maailmaa hieman kehittyneemmältä kannalta. Moni nainen (ja mies) tietää esim. lapsen kasvatuksessa, että on paljon tärkeämpää viettää aikaa lapsen kanssa ja luoda siihen ihan oikea rakastava suhde, kuin tehdä kaiket päivät paljon töitä, että lapsi saa nukkua isossa talossa ja saada kyydin kouluun hienolla autolla. Tämän asian ymmärtävää ja sitä toteuttavaa naista pidetään jostain syystä alistettuna. (ja mies uhrautuja, joissain tapauksessa laiska työnvieroksuja) Lämpöä ja rakkautta me kaikki vaan tarvitaan! Olkaa naiset ylpeitä kyvystänne antaa sitä. Se on suuri voima ja sen rinnalla moni "mitä kannattaa röyhkeästi vaatia" on täysin turhaa. Ennemmin pitäisi järjestää kursseja miehille, miten meidän pitäisi osata arvostaa oikeita asioita turhuuksien sijaan. Ja tietenkin miehiä pitäisi opettaa miten annetaan lapsille ja vaimo kullalle myös sitä lämpöä ja rakkautta. Kyl maailma olis parempi paikka niin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat