Kesän superhitti: valeampiaispesä pitää ampiaiset loitolla – ja se on helppo tehdä itse

Ripusta virkattu valepesä terassille tai puutarhaan – paikkaan, johon ampiaiset tapaavat pesänsä tehdä.

Valeampiaispesä on tarkoitus ripustaa suosituksi tiedettyyn pesäpaikkaan, jolloin ampiaiset pitävät paikkaa varattuna ja siirtyvät pesimäpuuhiin muualle.Lue koko juttu

Kesän superhitti: valeampiaispesä pitää ampiaiset loitolla – ja se on helppo tehdä itse

Kommentit (7)

Vaikeaa

Mahdoton ohje aloittelijalle. Silmukkamäärät ei täsmää ohjeeseen vaikka merkitsen 1. silmukan ja lasken tarkasti niin työhön tulee enemmän...

  • ylös 24
  • alas 21
Vierailija

Itse en viitsisi edes ruveta seuraamaan kyseistä ohjetta. Helpommalla pääsee, kun rupeaa vain tekemään. Hyvä idea riittää.

  • ylös 24
  • alas 15
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sepi__

"Valitettavasti tämäkin konsti lukeutuu urbaanilegenda–kategoriaan, Itä-Suomen yliopiston soveltavan ekologian apulaisprofessori Jouni Sorvari naurahtaa."

"ampiaispesäksi ampiaiset eivät paperipussia luule sen enempää kuin ihminen mäennyppylää rintamamiestaloksi. Ampiaisten hajuaisti on erittäin tarkka ja se kyllä tunnistaa ampiaispesän. Ampiaispesähän ei ole paperia vaan puukuidusta ja ampiaisen syljestä muodostettua massaa, jossa voi olla sienirihmasto kolmantena komponenttina."

https://www.karjalainen.fi/index.php?option=com_k2&view=item&id=192724:h...

  • ylös 13
  • alas 7
Vierailija

Ainakaan savolaiset ampiaiset eivät ole lukeneet tätä uutista, minunkin varastokoppiin on tehneet kaksi pesää muutaman sentin välimatkalla, siis eivät välitä edes aidosta toisesta ampiaispesästä, saati valepesistä!

Tia.A, 68v.

Itselläni on vale ampiaspesä kahvinsuodatin pussista tehty .Roikuu parvekeella sivussa hieman ja monta kesää menikin  ampari ei pesää enää tehnyt parvekeeni ulkonurkaan.Tänä kesänä kun pesin ikkunat ja tietysti parvekeen lasitkin. Siellä parvekeen ulkonurkassa komea amparin peän alku vasta.Liekkö ruusut talon seinustalla alhaalla maassa,kun nouseet taas kasvuun.Innoitti amparia pesän tekoon? Ei muuta kuin ales pesä ja parvekeen laistuksien pesuun.Vaihdoin paikka suodatin pussi pallon,lähemäksi parvekeen ulkoseinään.Toivotaan toimmi? Kauniita nuo ohjeen vale pesät ja moni sanoo toimii? itse en ole käsityö ihminen,syystä ei huvita alkaa vikaaman.Uskon toimiiei kai pupua ihmiset aiheesta minulle maa seudulta puhuneet aiheesta?( ps,anteeksi kirjotusvirheet luki häiriöisenä en ne näe) kesää kaikille!

Vierailija

Pääkaupunkiseudulla on aktiivista Venäläistoimintaa. Monet ovat jo lukeneet siitä miten ihmisiä huumeöljytään Venäläismielisiksi psykedeelien avulla. Mikäli oppi ei mene perille aletaan painostaa.

Psaykedeelien vaikutus voi olla sellainen,, että erilaiset ärsykkeet stimuloivat alitajuntaa.. Yksi peloittelukeino on käydä ihmisten asunnoissa ja jättää jälkiä käynneistä.

Monet isännöintitoimistot tekevät tätä, jotkut tietämättään, Esimerksiksi sisään pyrkivä Venäläistunkeilija voi esittää vaikka häirittävän kohteen läääkäriä. joka haluaa tarkkailla potilaan asuntoa.

Monia talonmiehiä ja isännöitsijöitä on helppo huijata tällä tavalla jopa pääkaupunkiseudulla,

Kotitalon isännöinti ilmaiestio n yksi näitä yrityksiä jotka päästävät tunkileijan sisään. Pitäsi tutkia onko omistus Venäläistä. Yrittäjäm sukunimi ainakin on Ruotisnkielinen.

Armi Aavikosta kertivassa päivän lööpissä mainitaan kuinka Kotitalon isännöitsijä löysi ruumiin. oliko Armi Aavikko joutunut venäläistämisjyrään ja kuollut vastustaessaan Venäläistämistä. Aina Venäläisstämiskohde ei tiedä mistä on kyse ja hän voi vaikkka luulla kyseessä olevan oman uskonyhteisön toiminta,

Isännöitsijä kertoo nyt, kuinka Armi Aavikon äiti soitti ja pyysi apua – mies käveli sisään espoolaisasuntoon, ja tähden traaginen kohtalo paljastui

Isännöitsijä löysi Armi Aavikon kuolleena 2. tammikuuta 2002. Nyt liki 20 vuoden jälkeen hän puhuu tapahtumista ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Isännöitsijä muistaa Armi Aavikon valovoimaisena, ystävällisenä ja fiksuna naisena.

 www.is.fi

Psykedeelien avulla päähän voi tehdä myös happoradion. Ihminen huumataan tilaan jossa hän on huumauksen jölkeen muistamaton ja vasta myöhemmin tajunnanohjaajan kertomat asiat nousevat muistista. Tuolloin ihminen on voitu uskotella luulemaan puhuvansa telepaattisesti ihmisen kanssa, joka on salahuumausta käyttäen tehnyt ihmisen päähän happoradion. Ihminen luulee tuolloin saavansa ohjieta mentoriltaan telepaattiseti ja tätäkin keinoa Venäläiset käyttävät. siekailematta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat