Lukijan kirje: Televisio ei tarjoa minulle mitään

Televisio-ohjelmat ovat huutamista ja tyhjän kikatusta. Miksei edes Yle tarjoa enemmän asiaohjelmia?Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Kannattaa varmaan laittaa suoraan Ylelle toiveita ja ehkä hieman rakentavampaan sävyyn. Ehkä voisit jopa antaa esimerkkejä siitä, millaiset ohjelmat sinusta sitten ovat niitä hyviä?

Jukka Melaranta

On helppoa jakaa mielipiteesi television turhuudesta, mutta jos ottaa mukaan Yle Areenan ja Elävän arkiston tilanne on jo parempi. Voi myös kuunnella radiota ja lukea kaikkea, mitä verkossa on tarjolla ilmaiseksi. 

Töllö

Heh. Ylen nykyinen tehtävä on vain propagandan luominen ja sitä tuottaakin tehokkaasti vihervasemmistolainen toimittelijakaarti. Ylen rahoitus pitäisi muuttaa budjettiin ja pienentää puoleen. Niin kanavat kuin rahoituskin. Perustuslaillinen tehtävähän Ylellä on tiedottaminen. Nyt tiedottaminen tapahtuu asenteellisesti tietyistä näkökulmista, piilotellen ja vähätellen muita katsantokantoja.

Tätivua

www.tv7.fi/   tulee hyvää hengellistä ohjelmaa ja alfatv.fi/   myös tasokasta sisältöä ja laadukasta lähetystä. Kyllä Pokka pitää 22. kerran katselun, mutta kun fraasit osaa jo englanniksi ulkoa ennenkuin hahmot sanoo mitään. suomalaisia kiroilijoita ei viitsi katsella. tarvisi varmaan perustaa joku fiksujen ihmisten klubi maaseudulta tekemään kunnollista ohjelmaa vaikka talkoilla että olisi jotain sivistävää ja kiinnostavaa mitä katsella, vaikka älykännykän käyttöopas ja miten kiinnitän nuoren kännykkäänsä kiinni kasvaneen lapsen ja aikuistuvan ihmisen huomion itseeni!

Vierailija

Nykyisin kantavin ohjelmaidea on tuoda ruutuun joukko ns. julkkiksia. Ei ole mitään väliä, mitä he tekevät (puhuvat soopaa, laittavat ruokaa, tanssivat,purjehtivat, kiipeävät vuorelle, laulavat, kisailevat milloin mistäkin). Pääasia kunhan jotakin tekevät, että saadaan kuvattua ohjelmasarja, jonka voi unohtaa nopeasti ja sitten tehdään näitten samojen naamojen kanssa taas uusi sarja jne jne jne jne.

Kivioja

Kannattaa ostaa smart-televisio, minun maksoi 350€ uutena lokakuussa. Voin katsoa Ylen areenan, maikkarin katsomon ja nelosen koko tuotantokausia ohjelmista ihan ilmaiseksi. Areenasta olen katsonut Kotikatua, Tankki täyteen, Metsoloita, Sisko ja sen veli sarjoja. Paljon tarjontaa, kukaan ei voi sanoa etteikö mitään katsottavaa löytyisi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat