Suvi turvautui sisarensa kuoleman jälkeen selvänäkijöihin: ”Menetin 40 000 euroa – nyt ihmettelen, kuinka hurahdin niin pahasti”

Surun vallassa olevaa on helppo huiputtaa. Soitot selvänäkijöiden maksullisiin puhelimiin voivat viedä kaikki rahat.

Suvi, 49, ajautui sisarensa kuoleman jälkeen selvänäkijöiden huijaamaksi. Soitot maksullisiin puhelimiin johtivat kymmenen vuoden velkaongelmiin. Nyt Suvi on vihdoin vapaa.Lue koko juttu

Suvi turvautui sisarensa kuoleman jälkeen selvänäkijöihin: ”Menetin 40 000 euroa – nyt ihmettelen, kuinka hurahdin niin pahasti”

Kommentit (6)

Vierailija

Aika usein nuo velkaongelmat taitaa pohjimmiltaan olla mielenterveyden ongelmia. Onneksi jutun henkilöllä oli turvaverkkoa ja pääsi lopulta kuitenkin jaloilleen. Aina on toivoa! Ja velkajärjestelyyn pääsee jos on perusteet.

  • ylös 12
  • alas 2
Vierailija

Pojalleni kävi lähes samoin, kun tyttöystävä jätti hänet ihan yllättäin.

Ennustajat pistivät parastaan.

  • ylös 11
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olen minäkin rakastanut, mutta en ymmärrä noin pohjatonta kaipuuta kuolleen ihmisen perään.

Vierailija

Jutusta jää sellainen käsitys (varsinkin tosikosta), että syytät edelleen muita siitä että itse soittelit maksullisiin numeroihin, kenenkäänhän ei ole pakko tehdä niin. Inhimillistä ja ymmärrettävää sinänsä, mutta jos tuota kaavaa ei kohtaa, jää iso sisäinen asia eheyttämättä.

Vierailija

"KUN PUHELUISTA OLI kertynyt velkaa 40 000 euroa, havahduin." Henkilö on itse aiheuttanut itselle 40 000 euron velat. Havahtuminen tapahtui myöhään. Ennustajiin, selvänäkijöihin ja muihin maksullisiin "auttajiin" (= lue huijarehin!) ei kenenkään pidä turvautua! Maksutonta ja luotettavaa apua kriiseihin ja vaikeisiin elämäntilanteisiin on saatavilla mm. omasta seurakunnasta ja oman terveyskeskuksen kautta.

Olen joutunut näkemään raha-asioissa myös epärehellisyyttä, röyhkeää taloudellista hyväksikäyttöä ja kavalluksia. Sukulainen kavalsi huomattavia summa rahaa. Hän jätti tahallaan laskuja maksamatta ja laskut menivät perintään ja ulosottoon. Mielestäni raha-asioiden hoito kertoo ihmisestä paljon. En hyväksy epärehellisyyttä, valehtelua, tahallista huolimattomuutta ja välinpitämättömyyttä raha-asioiden hoidossa.

Älä soita huijareille, rukoile!

Kokemusta ennustajien kierteeseen joutumisesta itsellänikin..

Valitettavasti nämä vastuuttomat selvän näkijät ja  kuolleisiin yhteydessä olevat ihmiset on itsekkin uhreja, he ovat tietämättään pimeyden henkivallan uhreja.

Tälläinen toiminta vie ihmisen kadotukseen . 

Jokainen selvän näkijä joka tämän tekstin lukee: tee täyskäännös elämässäsi, kadu että olet tehnyt väärin  ja pyydä syntejäsi anteeksi Jeesukselta.

Sinulla on vielä mahdollisuus kääntyä pimeyden tieltäsi.

Ei mitään väliä vaikka saisit kuinka "valoisia" viestejä henkimaailmasta. Raamatussakin varoitetaan  että paholainen osaa pukeutua valon enkeliksi.

Ennustaminen ja kuolleisiin henkiin yhteyden pitäminen ei missään nimessä ole oikein,              Raamatussa sanotaan etteivät tälläiset henkilöt peri taivasten valtakuntaa. Eli kyse on vakavasta rikkomuksesta.

Saamma parhaan avun ongelmiimme  kun rukoilemme ja käännymme Herramme Jeesuksen Kristuksen puoleen.

Jeesuksen Veri  on se joka pesee meidät puhtaaksi synnistä ja suojaa pimeydeltä.

Jeesukselta saamme myös  lohdutuksen ja voiman kestää ja kohdata elämään väistämättä kuuluvia vastoinkäymisiä ja menetyksiä.

Ei niistä selvän näkijöihin turvautumalla selviä, asiat menee vain enemmän solmuun.

Siunausta jokaiselle menetyksiä ja vaikeuksia kohdanneile ihmisille. 

Rukoilkaa enemmän. Taivaan Isä kuulee kyllä rukouksiamme.  Ja rukoile myös toisten puolesta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat