Vierailija

Melukampanja, mobbing, jonkun elämän päivystäminen ja tonkiminen tarkoituksena sabotoida sitä

Joillakin on tarve ja halu aiheuttaa jollekin kärsimystä manipuloimalla muita selän takana haitantekoon ja vihaamaan valheilla, puolitotuuksilla ja tekosyillä ja tietenkin unohtaen omat rikokset, mielenterveysongelmat, tahallinen pitkäkestoinen uhrin elämön haitanteko ja provosointi. Toistoa ja toistoa selän takana ja tavalliset ihmiset lähtevät tuhoamaan jonkun elämää halpahintaisen raukkamaisen yhteisöllisyyden ja laumaan kuulumisen vuoksi, tai taloudellisten ja muiden etujen jota lauma tarjoaa, tai pelosta tulla itse vainotuksi tai nautinnon vuoksi ja pitkään Jatkuessaan edellisten rikosten peittelemiseksi, liittyen uhrin yksityisyyden ja terveyden rikolliseen tuhoamiseen.

Selkä suorana menevät ja maine ja valta ja raha ja sosiaaliset suhteet ratkaisevat.
Uhriksi päätyy jos itse ei tällaiseen osallistu.

“Organized Stalking is a form of terrorism used against an individual in a malicious attempt to reduce the quality of a persons life so they will: have a nervous break-down, become incarcerated, institutionalized, experience constant mental, emotional, or physical pain, become homeless, and/or
commit suicide. This is done using well-orchestrated accusations, lies, rumors, bogus investigations, setups, framings, intimidation, overt or covert threats, vandalism, thefts, sabotage, torture, humiliation, emotional terror and general harassment. It is a “ganging up” by members of the community who follow an organizer and participate in a systematic “terrorizing” of an individual.”
-Mark M. Rich
Organized stalking is a crime against humanity.
by Gangstalked October 01, 2007

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Alla lainaus iltasanomien Teri niitin kuolemaa käsittelevän jutun klmmenteista

"Taitavat vainoajat käyttävät juuri eristämistä henkisen väkivallan kappaleena, kohde mustamaalataan kaikkialle työpaikkaa, asuinpaikkaa, sukua ja ystäviä myöten. Mikä näillä on pohjimmainen motiivi? Oma turhautuminen elämään, kateus, kauna, katkeruus. Kieroimmat kaivavat törkeästi rikosten kautta kohteen yksityiselämää kotirauhaa ja viestintä salaisuutta rikkoen. Kärpäsestä tehdään härkänen. Ihmiset lähtevät sokean silmänsä kanssa tähän mukaan, pääasia että joku saadaan häpeäpaaluun, kunhan siinä ei tarvitse olla itse. Omat virheet ja mokat ja luurangot pidetään tiukasti piilossa eikä omista mielenterveysongelmista tai tehdyistä rikoksista puhuta."

LAINAA

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat