Kärsitkö ahdistuksesta? Psykologi neuvoo vastaamaan viiteen kysymykseen

Yleistyneestä ahdistuneisuudesta kärsivä murehtii paljon ja pelkää usein pahinta. Hänen on tärkeää saada myönteisiä kokemuksia itsestään. ”Ahdistuneisuus ei tarkoita sitä, ettei olisi vahvuuksia tai myös valtavan paljon hyvää elämässä”, sanoo psykologi Marika Ketola Mielenterveysseurasta.

Ahdistus on tavallinen, elämään kuuluva tunne tai oire, mutta joskus se voi muuttua kärsimykseksi ja ahdistuneisuushäiriöksi. Millaisiin oireisiin kannattaa hakea apua?Lue koko juttu

Kärsitkö ahdistuksesta? Psykologi neuvoo vastaamaan viiteen kysymykseen

Kommentit (2)

Vierailija

Nyt suututtaa. Ahdistuneisuus ja yleinen ahdistuneisuushäiriö johtuu monesti fyysisestä syystä kuten B12-vitamiinin tai raudan puutoksesta tai kilpirauhasen toimintahäiriöstä. Opetelkaa lääkärit tämä, ettei ihmisten tarvitse kärsiä niin kuin tyttäreni joutui kärsimään ja aivan turhaan.

  • ylös 21
  • alas 12
Tietäjä

Psykiatriassa lääkintä on psykiatrien lempi puuhaa, arvotaan seuraava lääke ja sitä sitten potilas kokeilemaan.
Mielestäni se on kokeellista hoitoa jota julkinen sektori muissa sairauksissa kieltäytyy antamasta, psykiatriassa se näyttää olevan jostain syystä sallittua ja yleinen käytäntö.
Potilas kärsii lääkitysten random kokeiluista haittavaikutuksineen ja pitkä-aikais seurauksista sekä vieroitusoireista, jotka sotkee usein kehon luonnollisen toiminnan vuosikausiksi tai joskus lopullisesti. Lääkkeen lopettaminen tällaisessa tilanteessa on monesti romuttanut pitkä-aikais lääkityn terveyden, vienyt työkyvyn, perheen yms arvokkaan elämän ja loppu elämä on täysin tuurissaan kuinka sen selviää. Noi on oikeesti myrkkyä ihmiselle. Lääkebisnes on suurin hyötyjä sekä lääkärit ja hoitotahot, raha pyörii niiden pyörittämisessä ja tuo työpaikkoja, potilas on pelinappula jota pompotetaan lääkäriltä toiselle eikä kukaan ota vastuussa vääristä diagnooseista ja hoidoista. Joka ei näitä usko ei tiedä asiasta ja on siinä väärässä uskossa että Suomessa ihmisiä hoidetaan hyvin, asia on nimittäin päinvastoin.
Psyykelääkkeet jättävät pahimmillaan mm. pysyviä seksuaalitoiminto häiriöitä ja kyvyttömyyttä sekä tunneelämän puutoksia.
Lääkäreillä ja nimenomaan psykiatreilta puuttuu normaali terve järki näissä asioissa. Ihminen täytyy tutkia ennen lääkitystä perinpohjin ja tutkia hormonaaliset ja ravitsemus sekä veriarvot ja osata myös tulkita niitä oikein ennen psyykenlääkkeiden määräämistä. Ja yksi tärkeimmistä asioista on myös kuunnella potilasta.

  • ylös 20
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat