Testasimme hittiraparperipiirakan – ja kyllä, se tosiaan on paras, helpoin ja riittoisin kesäleivonnainen!

Tämä raparperipiirakka katoaa pelliltä nopeasti.

Mehevistä mehevimmän raparperipiirakan salaisuus on nopeasti sekoitettavassa pohjassa, ronskeissa raparperinpalasissa ja happamassa täytteessä. Piirakkaa tulee kerralla pellillinen, mutta ei hätää: jos se ei tule heti syödyksi, piirakan voi pakastaa.Lue koko juttu

Testasimme hittiraparperipiirakan – ja kyllä, se tosiaan on paras, helpoin ja riittoisin kesäleivonnainen!

Kommentit (3)

Vierailija

Toimii myös puolukan,karpalon,karviaisen ja punaherukan kanssa. Loistavasti! Tämän piirakan puolukkaversiolla mieheni aikanaan hurmasi minut.

  • ylös 17
  • alas 10
Vierailija

Pääsiäisen aikaan vaihtaa raparperin tilalle säilykepersikkaa ja vähentää hiukan sokerin määrää rahkasta. Nam.

  • ylös 14
  • alas 5
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Purolasta

Tämä raparperipiirakka ei ole minkään maisema kahvilan resepti. Olen tätä piirakkaa tehnyt ainakin 30 vuotta ja alkuperäisessä laitettiin väliin rahkaa missä sitruunankuorta ja mehua sekä sokeria jja muna. Ihmeellisesti omitaan näitä vanhoja ja toisten reseptejä itselle

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat