Moni yksin elävä ei edes etsi parisuhdetta – sinkkuus tuo elämään paljon hyvää

Yksinolo tekee hyvää. Hyvinvointi lisääntyy, kun tutustuu itseensä ajan kanssa.

Sinkkuus ei ole kaikille välivaihe, mutta se voi olla myös kasvun vaihe. Se kasvattaa niin itsetuntemusta, onnellisuutta kuin sosiaalisia verkostoja.  Lue koko juttu

Moni yksin elävä ei edes etsi parisuhdetta – sinkkuus tuo elämään paljon hyvää

Kommentit (3)

Vierailija

Kuusamosta en suosittele sinkulle seuraa etsivän, kaikki ihmiset on oikeita kusipäitä täälä

tia.a.68v.

hirveän vaikea aihe sinkuus loppu peleissä. Jospa sitä oikeaa ei ole kohdanut ?Kun turpiin saanut paljon, katsoo on parempi olla yksin. Vähän sama koskee ystävyys suhteita. Ainakin vanhempaa väkeä pääkaupunki setu tuomitaan,jos ei ole miestä tai ystäviä." Hänessä vika,kun ei edes pääsyt naimisiin ja pitkistä parisuhteista eronnut".Niin henkilökohtaisia asioita,joita ei revitetä kaikille erojen syyt.Tai miksi sitten ei ystäviä? Moni menetää ystävät kuolemalle,ikä lisänä valitetavasti ! On vaikea luoda uusia ystävys suhteita,jos ei löydä edes saman olisia ihmisiä kuin itse on. Eläkeläisenä aamun virkuna illan torkuna,jo se vika. Ulkoilu ihmisenä toinen vikani. Kolmas sitten suurin: En juo viiniä,en kaljaa.Joten en istu kesä terasilla ja se pahin.Enää en keitele kotini kahvia vanhoille tai uusille tulokaille,Koska  se aina oli yksipuoliseti minun koti,kun kiva tulla luoksesi kun asut yksin!  Meille Ei  voi tulla,kun kotona se ja se..Osaanhan yksin kotini olla,jokainen osaa! Mikä virike on,jos kotiini tulaan ystävät tutavat kumin kaimat?Kun voi kahvilat kohdata ja itse kukin ostaa kahvinsa itse .Tai kohdata ulkona,kävelyn merkeissä.Ei mitän ravamista.Vaan ulkoilua ,puiston penkille istahtaa tai haistelee lähi metsän polkuja.Oma vesipulo mukaan,sekin viellä.Niinpä ,sepä se.( ps anteksi lukihäiriöni tekstini virheet en näe itse)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuo Asta Koskela on joku Hienostohirviö Linked inistä löytyy joku Assistant of Bergius family. No näiltähän onnistuvat kaikki huumailut ja ihmisten pään mömmöämiset. Kukaan normaali ihminen ei hyväksy aivopesua mömmöillä. No ehkä aateliston edustajat eivät olekaan ihmisiä.

Miten on mahdolllista, että tällaisia aatelisia hilluu Helsingissä aivopesemnässä huumeilla ihmisiä ja vielä koko toimisto täynnä heitä, tuollaisia kuin tuo Asta..

Taistelivatko isämme ja isoisämme Kollaalla, Summassa, Tali-ihantalassa ja Äyräpäässä sitä varten, että nuo Venäläiset ja Italialaiset aateliset pääsevät tallomaan Suomalaisten päällä Helsingissä....vastaus eivät.

Asta Koskela - Assistant - Bergius Family | LinkedIn

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat