Kissahotellin emäntä Tiina, 33: ”Vaihdoin uralla etenemisen työhön, jossa olen oikeasti onnellinen”

"Yrittäjänä lomapäivät ovat harvinaista herkkua. Toisaalta en koskaan joudu huokailemaan, että päättyisipä työpäivä jo", Tiina sanoo.

”Ihmisten pitäisi uskaltaa kuunnella enemmän omia unelmiaan”, sanoo Tiina. Hän muutti maalle ja perusti oman hotellin kissoille.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Oton mamma

Ompa ihanaa, että olet seurannut unelmaasi. Minun kissani Otto oli Hyrinässä useaan otteeseen ja viihtyi hyvin. Kerran kotona tv:stä tuli ohjelma, jossa haastateltiin Hyrinän isäntää. Nukkumassa ollut kissa ryntäsi tv:n ääreen. Nyt Otto on jo kissojen taivaassa. Mukavaa jatkoa kissahotellille ja sinulle valitsemallasi uralla.

Käyttäjä13564
Seuraa 
Liittynyt28.5.2018

Oi kuinka ihana artikkeli. Tällaisia lisää.
Kiitos Tiina, että autat kissoja ja heidän kotiväkeään. Monet eivät uskalla lähteä lomille, koska luotettava hoivapaikka puuttuu. Teet niin onnellisiksi sekä vipvieraasi, kissojen rakkauden vangit lue "omistajat" ja ihmlset, jotka täten voivat tutustuvat kissojen ihmisiin.
On aivan varmaa, että kissat ovat taikaeläimiä. Minkä heitä autat ja hellit saat monin verroin takaisin paljona muunakin kuin vain hyvänä seuranaan. Kissat tuovat onnea.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat