”Uskoin, että ulkoavaruuden oliot valloittavat planeettamme” – näitä tv-sarjojen kohtauksia emme unohda ikinä

1980-luvun V-nimisen tv-sarjan kauhut ovat juurtuneet monen nyt keski-ikäisen mieleen lähtemättömästi. Koskaan ei tiennyt, koska oliot tulisivat ufolla.

Muistatko sinäkin nähneesi lapsena telkkarista jotain, joka piirtyi mieleesi ikuisiksi ajoiksi? Moni muistaa – ja saa kylmät väreet vieläkin aikaan pelkästä muistosta.Lue koko juttu

”Uskoin, että ulkoavaruuden oliot valloittavat planeettamme” – näitä tv-sarjojen kohtauksia emme unohda ikinä

Kommentit (14)

Vierailija

Muistan sen kotimaisen sarjan jossa pakastearkusta löytyi jäätynyt huurteinen mies... Seitsemänkymmentä luvulta varmaan, olin aika nuori silloin. Oli karmaiseva näky. Muuta en sitten sarjasta muistakaan. 

  • ylös 20
  • alas 8
V oli katsottava

Muistan V-sarjan! Oli hyvin jännä, pakko katsoa, vaikka pelotti, enkä ollut edes lapsukainen silloin. Elokuvista on jäänyt mieleen Linnut. Hui kauhistus, vieläkin kananlihalle iho!

  • ylös 21
  • alas 8
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mii

Linnuista tuli mieleeni Araknofobia.. Hyi että niitä hämähäkkejä kun tunki joka kolosta.. Muuta en minäkään paljoa muista,esim.mikä oli ns.lopputulos..? Sitten on tietysti Freddyn kynsien/sormien ääni mikä ei unohdu..

  • ylös 18
  • alas 6
Minttu 70-luvulta

V-sarjan muistan myös sekä Pimeyden rajamailla-sarja jossa oli todella kauheita kummistus ym.juttuja! Kyllä pelotti sammutella valoja ja kömpiä nukkumaan....

  • ylös 10
  • alas 17
Vierailija

Taatusti muistan kaikki nuo TV-sarjat. Tuo Safiiri ja teräs oli tosi karmiva, vaikken oikeastaan tajunnutkaan sitä täysin. Ja muistaakseni ei sitä edes saanut katsoa. Oli se niin karmiva! Dallas oli sitten ihan must, ja Pieni talo preerialla. Nyt se näkyy Yle-Areenassa taas, ja voi huomata, että se vaikuttaa aika järkyttävältä nyt, vaikka lapsena sitä ei ajatellut siten.

  • ylös 12
  • alas 1
Pulmu

Se pakastearkusta löytyvä kalmo oli Herra Boström TV-sarjasta Pidättekö ostereista esitetty marraskuussa 1969 näyttelijänä Ossi Ahlapuro

Vierailija

Ulvilan Harjunpäässä syntynyt Marjo-Riitta Santanen on limainen pedofiilinainen, kyllä luitte oikein hän on pedofiili Naispedofiilejäkin on olemassa. Marjo-Riitta on käyttänyt hyväkseen 11-vuotiasta veljenpoikaansa. Ja lähennellyt tuolloin 16-vuotiasta vanhempaa veljenpoikaansa. Tämä nainen on aivan hulluna nuoriin poikiin.

Vanhemman veljenpojan yritettyä sukulaispiirissä kertoa asiasta hän joutui itse lokasateeseen ja hengenvaarallisten maalitusjuorujen kohteeksi. Marjo-Riitta yrittää edelleen saada hänet hengiltä koska pelkää todellisen karvansa paljastuvan.

Marjo-Riitta on tekeytynyt kuolleeksi tälle veljenpojalleen jopa hänen sisaruksensa väittävät näin. Mistähäån Marjo-Riitta mahtaisi löytyä.

Vierailija

Vasemmistojohtajat esiintyvät joulupukkeina. Vasemmistolainen vaalikarja taas uskoo johtajiaan jotka tarjoavat heille leipää ja sirkushuveja. Kulttuurimarxismi on myös heidän keksintönsä kuten myös järjetön feminismi.
itkevät miehet ovat kulttuurimarxistien keksintö. Neuvostoliiton piti pehmittää kovat Suomalaiset taistelijat ja Suomeen ja muualle maailmaan tuotiin ajatusmaailmaa itkevistä miehistä...siis nössöistä joista ei ole aseisiin. Paljon muutakin hapatusta on tuotu Vasemmiston kautta ja tuodaan edelleen Kommunistisen vallankumouksen edistämiseksi. Vasemmisto hommaa vaikka puolison jyrymiehelle pehmittämään tämän käytöksellään ja huumeiden avulla. Kun parneri on saanut miehestä itkevän kotipiian hän jättää ja suhteen aikana käy panettamassa itseään jonkun jyrymiehen kanssa jonka kanssa tähtää samaan lopputulokseen. Näin koetetaan saada lujamieliset miehet kaadettua Suomessakin.

Toinen keino on pakkolääkitys. THL organisaation sisällä on vanhoja Taistolaisia päättämässä psyykelääkitys määäräyksistä näille inisijöiksi ja psykoosiin ajetuille kansalaisille jotta heidät saadaan pidettyä itkevinä rätteinä.

Näin saadaan tarvittaessa avattua rajat vaikka Venäjän hyökkäykselle.

Vierailija

Viime aikoina on alkanut tulemaan niin paljon julkaistuja havaintoja erinäisistä UFOista, että kalpenaakohan kohta joidenkin TV-sarjojen visiot todellisuuteen verrattuna?

Vierailija

Itseasiassa Ufot ovat keksittyjä satuja Neuvostoliitossa. Ufot ja Ufouskonnot keksittiin 1960-luvulla Neuvostoliitossa. Ateistinen systeemi kehitti tilalle ajatuksen siitä, että ihmisrodun on kehittänyt maan ulkopuolinen sivilisaatio hengellisen Jumalan sijaan. Tällä ajatuksella oli tarkoitus myös saada länsieuroopan maat hallintaan. Tätä Ufouskontoa eri muodoissa levitetään Suomessa edelleen. Varsinkin vanhat Neuvostoliiton entiset kansalaiset saattavat tehdä tätä. Joukossa voi olla joku nykyinen Venäjän yhteistoimintahenkilökin, joka tietoisesti tekee tätä Venäjän hyväksi. Tällaiset avaruususkonnon kannattaa ilmoittaa vaikka viranomaiselle. Mikäli tapaat ihmisen, joka kuoleman uhalla vaatii sinua vaikenemaan ja samalla yrittää saada sinua ufouskoon on kysessä todennäköisesti Venäläisten yhteistoimintahenkilö

Vierailija

Höpöpuheita kirjoitaa, Ufot ovat suurvaltapropagandaa ja koska yhdysvallatkin on  alakanut julkaista ufohavaintoja enteilee se kolmatta maailmansotaa. Ufoja käyttävät propagandavälineinä niin Yhdysvallat kuin Venäjäkin.

Maailmankaikkeus on varmasti elämää täynnä. parhaillaankin muissa kosmoksen osissa. Tänne he tuskin pääsevät millään keinolla. Oikeasti avaruustarut ja uskonnot ovat Neuvostoliiton ja yhdysvaltojen propagandaa. Tieteellisen tietoisuuden vallatessa maailmaa on keksitty tilalle tieteellinen  ja teollinen uskonto. 

Kommunistinen järjestelmä Neuvstoliitossa keksi avaruususkonnot. Ufohavaintoja alettiin lavastaa ja lavastetaan edelleenkim esimerkikis Nasan toimesta. Ilmeisesti Yhdysvallat on ottanut käyttöön tuon Neuvostoliiton keksimän menetelmän. Kaikki tarinat lentävistä lautasista ovat lavastettuja.

Venäjäkin käyttää edelleenkin avaruususkontoa yhtenä vyörytyskeinona, avaruususkovaiselle ei usein kerrota hänen palvelevan Venäjän tarkoitusperiä. Tämä pidetään salassa viimeiseen asti ja asiaa ei välttämättä kerrota po. henkilölle ollenkaan. Hänelle vain kerrotaan hänen olevan tiukan kurin alla ja käsketään vaikenemaan tietämistään avaruusasioista kuolemanrangaistuksen uhalla.

Venäjä ei esittelele maailman tiedotusvälineissä kuvia ufoista eikä kerro kohtaamisista extraterestiaalien sivilisaatioiden kanssa. Sen sijaan he levittävät "tietoisuuttaa" avaruushallitsijoista suullisen puskaradion avulla.

Kohteiksi valitaan henkilöitä jotka vaikuttavat Venäjänmielisiltä tai joilla on Venäjäm,ielinen omainen.

Usein psykedeelihuumeet ovat keino asettaa ihmismieleen näitä epätotuuksia.

Tätä tapahtuu myös Helsingissä ja myös muualla maassa.

Huumeilla asennetaan paljon muitakin Venäjämielisiä näkemyksiä ihmisiin ja huumeet usein saa piilotettuina johonkin tarjoiluihin. Saamani käsityksen mukaan maitokahvi on ykis tällainen tarjoilu johon huumeet voi sekoittaa. Samoin maito yleensä.

Huumeita voi saada myös tarjoilijalta kapakassa täysin tietämättään, Ajattele, että olet Venäläisystävällisen tia muuten vasemmistolaisen tuttavasi kanssa baarissa jossa tuttavasi antaa tarjoilijalle vinkin, siitä mitä juomaasi pitää sekoittaa.

Kannattaa olla varovainen liikuessaan yöelämässä.

Vierailija

Kommunismihan ei todellisuudessa ole mikään työväen aate. Todellisuudessa se keksittiin Aateliston keskuudessa Aatelisen yläluokan alkaessa pelätä työväen vallankumousta päättivät aateliset ottaa vallankumouksen ohjat käsiinsä ja luoda aatteen jolla työläiset huijattaisiin luulemaan tuotantolaitosten ym olevan valtion hallussa vaikka edelleen ne omistivat nämä aatelisto yläluokan edustajat valtion varjo omistuksen takana todellisina omistajina. Tämän näkee myös siitä miten Venäjälle syntyi heti Neuvostoliiton kaaduttua vauras uusrikkaiden luokka. He vain julkistivat omistuksensa, ei sen kummempaa.

Mielenkiintoinen ajatus, tähtäsikö Erich Von Däniken tähän...No ei kai enemmän showmies taisi olla ja halusi kääriä vaan pätäkkää. No entäs Putin:D No tähyilkää taivaalle vaan, jos näkyisin Wannabe alieneita.

Avaruus uskonto on taas tapetilla ja sitä yritetään taas. Temppua yritetään taas. NASA ilmoittaa muka ufohavainnoista. Nämä tietenkin ovat lavastuksia, eivät mitkään alienit lentelee tuolla taivaalla aluksillaan vaan NASAN näyttämät kuvat ovat fotoshoppauksia. Suurvalloilla on käytössään myös oikeita lentäviä lautasia mutta ne ovat ihmisen rakentamia eivät mitään extraterestiaalia tekniikkaa, eikä sitä edes ole saatu mistään alieneilta.

Näillä pyritään saamaan maailma haltuun. Näitä laitteita on Amerikkalaisilla. ja Venäläisillä. Kumpikin yrittää saada Suomen alueen haltuunsa tuolloin alieneina esiintyen. He laittavat vastustajat ghettoihin ja he käyttävät meitä silloin orjatylvoimana. Tämä kannattaa tiedostaa kun pelotellaan avaruusolennoilla ja heidän voittanattomuudellaan, he ovat jenkkejä ja ryssiä eivät voittamattomia. Mutta, jos annamme heidän alistaa meidät työvoimaksi he surmasivat meidät heti tai pidemmässä ajassa työnteolla näännyttäen.

Vierailija

Miksi suuri asteroidi lähestyy maata. No alien sivilisaatio aikoo tuhota maan. Tämä yritetään totetuttaa ns. kansanäänestyksellä. Monia ihmisiä purkitetaan eli ersitetään oman ryhmänsä sisään ja heille järjestetään näytelmiä joissa he joutuvat epäoikeudenmukaisuuden polkemiksi.

Nämä näytelmät saavat ihmiset näkemään koko ihmiskunnan kierona saastana, jossa jokainen yksilö piittaa vain itsestään ja omasta yltäkylläisyydestään. Omaan yhteisöönsä purkitetetulle ihmiselle tällaiset näköalalt voidaan luoda. Lpulta nämä ihmiset ovat nääntyneet raivoon ja epätoivoon ja ovat valmiita äänestämään maailman tuhoamisen puolesta. He antavat painaa "nappia2 joka käynnistää vaikka tuhoisan meterotin törmäämisen maahan ja elämän lopun tai ainakin sivilisaation lopun maapallolla.

Meteoritörmäys ajaa teknologian alas ja ihmsiskunta maapallolla jää alttiikis alienien hyökkäykselle.

Tätä yritetään saada aikaan karsinoimalla ihmiset omiin ryhmiinsä ja eristämällä heidät jotta näitä feikkinäytelmiä voidaan järjestää. Sikis Helsingissäkin kaikki koitetaan pakottaa kuulumaan johonkin ryhmääm, joka mieluusti on uskonnollinen.

Taistelkaa tätä vastaan ja älkääkä äänestäkö maailman tuhoamisen puolesta, muistakaa, että monet omassa yskityiswelämässänne näkmänne vääryydet ovat näytelmiä tai niiden annetaan ohjatusti tapahtua jotta ihmiset äänestäisivät maailman tuhoamisen puolesta massaitsemurhaa tai sivilisaaytion pyyhkimistä omnan sidosryhmän päästämiseksi valtaan.

IHMISET TEITÄ HUIJATAAN.

https://www.is.fi/tiede/art-2000000586140.html
Tuollainen lehtiuutisessa kuvattu asteroidin radaltaan ampumisyrtyskin voidaan laskelmoidusti saada epäonnistumaan jotta ihmiset saadaan uskomaan alien sivilisaatio ylivoimaiseksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat