Perinteinen lohi-riisilaatikko on taas trendikästä kotiruokaa – herkullinen maku syntyy suolaisen ja makean yhdistämisestä

Perinteinen lohi-riisilaatikko on taas trendikästä kotiruokaa – herkullinen maku syntyy suolaisen ja makean yhdistämisestä

Ruiskorppujauhoista ja voinokareista laatikon pinta saa rapean kuorrutuksen.

Lapsena meillä oli aina välillä uunivuokaa, jossa puuroriisin joukkoon oli sekoitettu tonnikalaa. Ruoka oli äitini lemppari, jota hän oli syönyt jo lapsuudenkodissaan. Perheemme tykästyi ruokaan uudelleen, kun tein sen lämminsavulohesta.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Nam

Meillä äiti teki sei-riisilaatikkoa, hyvää sellaista. En ole ikinä kuullut, että kukaan muu olisi tehnyt vastaavaa outoa ruokaa. Ilmeisesti tämä ruokalaji on kuitenkin olemassa 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat