Lukijan kirje: Nuoria ei saa jättää yksin ja työtä vaille

Mitä tekevät tämän päivän nuoret, jotka eivät pääse töihin eivätkä vielä tiedä, mitä haluaisivat opiskella ja tehdä tulevaisuudessa?Lue koko juttu

Lukijan kirje: Nuoria ei saa jättää yksin ja työtä vaille

Kommentit (3)

Vierailija

Meidän pikkukaupungissa on nuorille, jotka eivät peruskoulun jälkeen menneet ammattikouluun tai lukioon,ihana TYÖPAJA.Siellä he ahertavat ja oppivat lähes joka päivä jotain uutta.PARASTA ON SE,että moni on innostunut opiskelemaan tai saanut vakituisen työpaikan kun on oppinut työpajalla tekemään eri alan töitä.Olemme heidän vakioasiakkaitaan.TAAS odotan innolla joulumyyjäisiä.On ilo katsoa kun he ovat niin iloisia ja tuntuu että he viihtyvät työpajalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minttutryffeli

Toivoisin, että päättäjät kaikessa viisaudessaan siirtyisivät kepin sijasta porkkanoiden käyttöön. Monia voisi inspiroida, jos saisi jonkin palkkion työn hakemisesta, eikä tarvitsisi pelätä rangaistusta, esim. karenssia tai tukien takaisinperintää. Suomessa on paljon tekemätöntä työtä esim. vanhussektorilla ja muutenkin hoiva-alalla. Työn tekeminen myös antaa  tarkoitusta ja sisältöä elämään. Ja jos ei työ- tai harjoittelupaikkaa löytyisikään, myös opiskeluun kannattaisi kannustaa kaikenikäisiä. Koskaan ei tiedä, mitä taitoja tulevaisuudessa tarvitaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat