Lukijan kirje: Kuka rohkenee laittaa stopin, jos perheellinen on koko ajan menossa?

Jos perheellinen kulkee paljon viihteellä, siitä saattaa tulla rasite läheisille, jos heitä pyydetään jatkuvasti lasten ja kotieläinten hoitoavuksi.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Kuka rohkenee laittaa stopin, jos perheellinen on koko ajan menossa?

Kommentit (2)

Terve puhe auttaa

Kyse on oikeasta suhteellisuudentajusta.

Kaikilla meillä perheellisillä on joskus hetkiä, jolloin haluamme pois, irti ja vapaaksi. Varsinkin yksinhuoltaja saattaa olla niin kiinni lapsiperheen kuvioissa, että vapaahetki viihteelle on paikallaan.

Mutta jos viihde ja vapaus nosevat elämässä pääosaan eikä perheelle jää enää aikaa, jotain on pahasti pielessä.

Kyllä silloin on ystävien ja varsinkin sukulaisten otettava asia puheeksi. Kyse on silloin vakavasta ongelmasta eikä siinä auta, jos suku ja ystävät hoitavat lapsia ja perhettä määräänsä enempää. Jos henkilö ei oikeasti jaksa huolehtia lapsistaan ja kodistaan ja arjestaan, hänelle on saatava apua, mutta usein jo asian puheeksi ottaminen auttaa.

Vierailija

Jos kyse on ihan normaalista elämästä, niin ei kai se kenellekään kuulu. Jos läheiset paheksuvat tämän perheellisen elämäntyyliä, niin kieltäytyvät hoitamasta lapsia. Eivät kai he muuta voi eikä asia heille kuulu. Jos taas kyse ei ole enää normaalista elämästä, niin sitten kuuluu tehdä lastensuojeluilmoitus, että lapset saadaan avun piiriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat