Lukijan kirje: Lapsenlasta kaipaava voisi ryhtyä mielellään varamummoksi

Jos lapsillasi ei ole isovanhempia, voisit hankkia heille varamummon tai varavaarin.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Lapsenlasta kaipaava voisi ryhtyä mielellään varamummoksi

Kommentit (3)

Vierailija

Miten tällaisen löytää, ottaisin mieluusti. Meillä eletään ilman mitään kontaktia isovanhempiin - on kahdet elossa olevat isovanhemmat mutta kumpiakaan ei kiinnosta oma lapsi tai lapsenlapset. Reissaavat, golffaavat, käyvät jokaisessa eläkeliiton tapahtumassa - heillä on toki oikeus siihen mutta nämä täyttävät heidän ajastaan 100%.
Anoppilan väki ei ole nuorinta 2v lastani nähnyt koskaan, ei kiinnosta. Omista vanhemmistskaan ei ole kuulunut kahteen vuoteen mitään eivätkä vastaa jos soitan, ei kiinnosta heitäkään.
Ilman isovanhempia ollaan ja sydämeni särkyy surusta. Piittaamattomat ja välinpitämättömät isovanhemmat on oikeestaan vielä pahempi asia kuin kuolleet.

Vierailija

Mäkin pitäisin mieluusti seuraa jollekkin vanhemmalle ihmiselle ja samalla voisi olla varamummi tai -vaari koskia omia vanhempia ei kiinnosta / välit poikki ja olen yh. Mistä voisi etsiä halukkaita?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mumi

Mun isäni oli tuollainen todella lapsirakas ja päätyikin sitten vuosiksi lasteni tarhavaariksi:) Oli tosi onnellinen kun lauma ipanoita huusi jo kaukaa: vaali tulee! Hänellä oli aina tilaa ja aikaa myös muille lapsille.

Jos omat eläke/raha-asiat olisi kunnossa voisin  hyvin olla varamummina myös muutamalle omien lastenlasten lisäksi. Nyt pitää vielä sinnitellä töissä vajaakuntoisena. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat