Mikä korvaa jauhelihan parhaiten makaronilaatikossa – sokkotestissä kaksi ylivoimaista suosikkia!

Jauhelihaa vai ei? Kaikki makaronilaatikot olivat hyvin perinteisen näköisiä.

Etsitkö vaihtoehtoa jauhelihalle? Testasimme, miten lihankorvikkeet sopivat perinteiseen makaronilaatikkoon. Kaksi tuotetta nousi ylivoimaisiksi voittajiksi.Lue koko juttu

Mikä korvaa jauhelihan parhaiten makaronilaatikossa – sokkotestissä kaksi ylivoimaista suosikkia!

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tumma soijarouhe on ok. Mutta en laittaisi tomaattimurskaa makaronilaatikkoon. Pastakastikkeena ja monen muun jutun kanssa kyllä sopii, mutta itselle makaronilaatikko maistuu parhaiten ihan sillä perinteisellä maidolla, kananmunan voi jättää pois halutessaan.

Ihanaa, kiitos ihan kauheasti näistä vertailuista ja etenkin siitä, että myös hinnat esillä.

Mulla on ollut kaapit täynnä näitä jokaista, mutta toimeen ryhtyminen on ollut niin jotenkin, en tiedä mitä, mutta nyt kun tosiaan on kunnon ohjeet kaikista, niin inspis iski ja kolahti lujasti.

Pääasia ettei yksikään eläinparka enää joudu pelkäämään ja itkemään

teurastamoisssa. ??

  • ylös 18
  • alas 10
Vierailija

Oma suosikki munakoisosilppu. Sopii erityisesti bolognesekastikkeeseen ja siitä vaikka lasagnen täytteeksi. Mitään korvikkeita en halua käyttää

Vierailija

Soijarouhetta 30 vuotta käyttäneenä voin todeta, ettei jauhelihaa tarvitse mihinkään. On myös halpaa ja vähärasvaisia ruokaa. Sirkkoja en koe tarvittavan, kasviproteiineja riittää ja sirkatkin ovat eläimiä, jotka tapetaan pakastamalla ne hengiltä.
Kaikki ruoat voi tehdä ilman lihaa ja ilman muita eläinperäisiä tuotteita. Nytkin paistuu vegaaninen nyhtökaura-kasvislasagne ja uunista tulvii ihana tuoksu.

Vierailija

Millä määritelmällä toimittaja / toimitustiimi on päättänyt, että hyönteisproteiini on _korvaamassa_ lihaa? Eikö sirkka ole eläin? Vähän yritystä siihen yleissivistyksen tasoon taas, nämä on niin noloja lukea.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat