Onneksi työpaikalla ei ole Wilmaa! Jos olisi, tällaisia viestejä sieltä tulisi

Onneksi työpaikalla ei ole Wilmaa! Jos olisi, tällaisia viestejä sieltä tulisi

Jäikö muistio tekemättä? Ja kahvikuppi tiskaamatta? Merkintä tulee!

Koululaisilla on Wilma, josta välillä napsahtaa montakin viestiä päivässä: moitteita ja kehuja, korjaavaa palautetta ja vinkkejä siitä, mistä olisi syytä keskustella kotona. Entä jos samanlainen systeemi olisi myös työelämässä?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (51)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sairaus poissaolo.
Poissaolo muu syy (hammaslääkäri).
Luvaton poissaolo (kampaaja ei ole pätevä syy olla pois töistä).
Työpaikan edustaminen esim. messuilla.

Wiltsu

Sairausloman jälkeen täytyy tehdä puuttuva raportti. Aikaa 3 tuntia. Toimintasuunnitelma seuraavaksi toimintakaudeksi pitää saada valmiiksi ylihuomiseksi.Ei väliä, että töitä on paljon.

Joka ikinen syksy

Huom huom:
Näin pikkujoulujen alla muistutetaan kaikkia taas kunnolllisesta intiimihygieniasta, valitettavasti havaittu taad satiaisiakin.

Vierailija

Puolison on syytä kiinnittää huomiota töihin lähtijän sään--ja vuodenajan mukaiseen pukeutumiseen. Tiedoksi, että muut yrityksemme työntekijät käyttävät jo kumisaappaita

Vierailija

Tuli ilman pipoa töihin. Lisäksi toivon, että puoliso kiinnittäisi työntekijämme ruokailuun huomiota, koska ottaa salaattia aina liian vähän työpaikkaruokalassa.Selaa myös välillä puhelinta ruokaillessa.

Vierailija

Onpas hauskaa. Kenen työtä ja työpaikkaa pilkattaisiin seuraavaksi? Otettaisko vaikka hitsarit tai hoitajat? Tai mitä jos pistetään halvalla bussikuskeja?

Wilma on opettajan muistiväline arviointia varten ja samalla tietokanava koteihin - tällaista läpinäkyvyyttä ops vaatii. Koulussa kiinnitetään huomiota siihen, että työskentelyvälineet ovat mukana ja kunnossa ja että eri tilanteissa käyttäydytään asiallisesti. Tavoite on, että sitten aikanaan työelämässä näissä asioissa ei tule ongelmia. Koulussa on lapsia, työelämässä oletettavasti aikuisia. Välillä kyllä tuntuu, että näiden nettilehtien aivopöräysten tekijät eivät ole aikuisuutta nähneetkään.

Vierailija

Ai kamala. Oletko 15 ihan tosissasi? Toivottavasti et ole kukaan mun lapsien opettajista. Mä nimittäin toivon, että heillä kaikilla on hiukan enemmän huumorintajua.

Wilma

Wilman puolesta
Olisipa ollut wilma käytössä, kun nykyiset työntekijät olivat koulussa. Olisikohan saatu typerä ja holtiton käytös vähemmäksi kodin ja koulun yhteistyöllä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat