KK:n villasukkakoulun 3. oppitunti: näin kantapää onnistuu taatusti!

Tervetuloa Kodin Kuvalehden villasukkakoulun kolmannelle oppitunnnille. Varsi on nyt neulottu ja on aika siirtyä rohkeasti kantapään kimppuun! Ensin teemme kantalapun ja sen jälkeen kantapohjan. Saat ohjeet myös videoina.Lue koko juttu

KK:n villasukkakoulun 3. oppitunti: näin kantapää onnistuu taatusti!

Kommentit (7)

Tammenterho

Tai toinen vaihto ehto: Neulo nurjapuoli näin: Nosta 1 neulomatta. neulo 1 murin. toista koko puikollinen.  Oikea puoli neulo kaikki oikein.

  • ylös 35
  • alas 30
Vierailija

Minäkin neulon oikean kerroksen aina oikein ihan vain siksi, kun en pidä nurjan neulomisesta. :) Lisäksi vaihdan neulotun ja neulomattoman silmukan vuorokerroksin, koska pidän siten pidän tehdyn kantapään ulkonäöstä enemmän, ei synny tuollaista vakoneulosta. Kantalapun korkeus ohjeistetaan yleensä juuri noin. Istuvamman sukan kannan saan, kun neulon vähintään pari kerrosta korkeamman kantalapun.

  • ylös 25
  • alas 28
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Missä on ohje jolla jatkaa tästä eteenpäin??? Kantapää on nyt tehty, mutta tämän jälkeen on hankala jatkaa ilman ohjeita?

  • ylös 12
  • alas 10
Vierailija

Ihania helpoja oppia ohjeet. mutta ei onnistu käsine kulmuta nivelrikot,pehmutkudos reuma.mitä vaihtoehtoja meille.me ollan unohdettu eläkeläis kanssa.nyt kun ei viikotaista liikuntaa.olisi viikotainen kontakti f.b ja käsitytö.Ei onnistu.Sempiä teille joilla kädet toimii ja on kunioitetavaa kaikki käden taidot.

Tia.A, 68v.

Todella ihania mahtavia käsityö aiheita ja helpoja ohjeita. Meeitä on kuitenkin monta eläkeläistä,joilla takana pitkä työurakka ja käsillä homat hoidettu työ elämä.Kun aikaa olisi virkata kutoa,kädet ei taivu on nivelrikkoa,kulumia,pehmuskudosreumaa.Tietysti nuorelle väellä hyviä helpoja ohjeita: Kiitos! Itseäni oikein harmitaa ilmaiset lähiön kerhot,jotka sunnattu yksinäisille naisille meillä täällä itä-Helsinki 00940. On noita käsityö kerhoja.Virike päivän, 1 kerta viikossa: Pingo ja  kahvit tai toisin päin. Kaikki ei tykää pelit tai pingo.Hyviä käsityhetkiä kuitenkin kaikille!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat