Tee mokkapalat 1980-luvun kotitaloustuntien tapaan! Uudista vain koristelu

Tee mokkapalat 1980-luvun kotitaloustuntien tapaan! Uudista vain koristelu

Mokkapalojen tasainen kuorrutus on mahtava pinta erilaisille koristeille. Kuvan mokkapaloissa on käytetty salmiakkitoffeeta, lakupaloja, suolatikkuja, popcornia, suklaarusinoita ja koristerakeita.

Hyvällä mokkapalareseptillä on paljon käyttöä! Oma suosikkini on resepti, jota äitini käytti 1980-luvulla, kun olin lapsi. Ohje toimii yhä – ja uutta kierrettä tavallisiin mokkapaloihin saa, kun leikittelee koristeilla.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Vierailija

Muistan tämän leivonnaisen nimellä Tuuleman torttu,ja ohjekin on aika samanlainen. Pohjataikina vain kaksinkertaisena ja kaakaon määrä 3rkl. Paisto aika puoli tuntia,180astetta.( Uuni 50cm.)Mittayksikkönä minulla desilitra.

Kuorrutus on sama mutta pinnalle vain mantelirouhetta. Ja ohje on vanha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat