Anu-Maarit rakastui, myi omaisuutensa, ja koko elämä muuttui: ”Usein päätöksiä kannattaa tehdä intuitiolla”

Anu-Maarit rakastui, myi omaisuutensa, ja koko elämä muuttui: ”Usein päätöksiä kannattaa tehdä intuitiolla”

Anu-Maarit ajattelee, että aika usein päätöksiä tehdessä kannattaa luottaa intuitioon. ”Jokainen kokemus vie eteenpäin ja kasvattaa.”

Anu-Maarit uskalsi seurata sydäntään ja perusti kukkakaupan alle 2000 asukkaan kuntaan. ”Minusta tuntuu joka päivä, että olen onnellinen”, hän sanoo.Lue koko juttu

Kommentit (15)

Vierailija

Yksi asia jäi epäselväksi. Oliko Anu-Maarit 51 vuotias mennessään naimisiin miehensä kanssa? Tehdäänkö yli viisikymppisille lapsettomuushoitoja? Vai onko tästä jo vuosia? Olisi kiva saada vähän kontekstia tähän tarinaan, miten pitkästä ajanjaksosta artikkelissä puhutaan?

Vierailija

Kivasti kirjoitettu juttu, ja kaikkea parasta kukkakauppayrittäjälle! :)

Minäkin ihmettelin tuota ikä vs. lapsettomuushoidot, mutta uskoisin, että juttu on vain kirjoitettu hieman huolimattomasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tekstissä mainitaan kaksi asiaa... Anu Maarit tapasi miehensä vuosituhannen vaihteessa ja toisessa kohtaa sanotaan että NYT viisikymppisenä...

Eli Anu Maarit oli reilu 30v - luultavasti alle 40v kun sai hedelmällisyyshoitoja...

Alun teksti ei ehkä ole ikähaitarin osalta ihan selkein mahdollinen, mutta nuo seikat lukee ihan selvästi tekstissä.

Vierailija

Tapasi vuosituhannen vaihteessa, meni puolen vuoden kuluttua kihloihin, naimisiin menosta ei puhuttu. Todennäköisesti ovat käyneet lapsettomuus hoidoissa silloin vuosituhannen alussa... jolloin ollut reilu kolmekymppinen

Vierailija

Tuossahan lukee että vuosituhannen vaihteessa tapasivat, eli n. 18 v. sitten. Varmaan lapsettomuushoitoja on ollut silloin päälle kolmekymppisenä. 

Elämä on sattumaakin.

Nyt 51 vuotias,joka tapasi miehensä vuosituhannen vaihteessa.Siis n.18 v sitten.
oli siis 33 v yrittäessään lasta ja lapsettomuus hoidoti tällöin.Kiva tarina ja opetus.
Carpe diem..tartu hetkeen!

Tasa-arvoa

Toivottavasti Anu-Maaritin mieskin tekee töitä. On varmasti myös paljon tekemistä, hautausurakoitsijanakin ja koko kylän hengettärenä.

Vierailijaminäkin

Jutussahan puhuttiin selkeästi pidemmästä ajasta.. miehensä tapaamisesta nykyhetkeen. Minusta oli kivasti kirjoitettu juttu

Vierailija

Minusta jutussa kerrottiin että pariskunta tapasi vuosituhannen vaihteessa ja suhde eteni nopeasti.. eli näillä tiedoilla 51-18=33, hän on ollut noin/reilu kolmekypä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat