Paras lihapullaresepti ikinä! Meri-Tuulin vinkeillä teet pyöryköistä ekstramehevät ja -maistuvat

klo 10:03 | 6.11.2018
Tiesitkö, että lihapullat kannattaa tehdä erittäin pehmeästä taikinasta ja paistaa matalassa lämpötilassa? Entä vältätkö korppujauhoja? Lue ruokabloggaajamme Meri-Tuuli Väntsin viisi lihapullaniksiä ja lupaamme, että löydät täysin uuden (ja parhaan!) tavan tehdä lihapullasi.Lue koko juttu
Laitan levän sijaan kauraryynejä lihapullataikinaan. Kaurahiutaleet voi vähän hienontaa jauhomaiseksi. Samoin yllä mainittu sipulin käsittely todella hienoksi on tärkeää. Tulee supermaukkaita lihapullia. Mummin ja äidin resepti.
1rkl leivinjauhetta,ja lihapullat Ovat pehmeitä!!