”Aikaansaamisen arvostus on mennyt överiksi”, sanoo psykologi – 3 hyvää syytä olla tekemättä mitään

”Aikaansaamisen arvostus on mennyt överiksi”, sanoo psykologi – 3 hyvää syytä olla tekemättä mitään

Kun keho pysähtyy, mielellä on tilaa työskennellä. ”Aivot siirtyvät kehittyneemmän ajattelun tilaan”, sanoo psykologi Nina Pyykkönen.

Löhöily ruokkii luovuutta ja säätelee ruuansulatusta. Psykologi kertoo, miksi kannattaa joskus vain olla.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Hirvien ystävä

”Luovuus voi parhaimmillaan johtaa vaikka maapallonpelastamisideoihin. Sillä on hirveä parantava potentiaali”, Nina Pyykkönen sanoo.

Miksi hirvieläimet tarvitsevat parantamista?
Onko kukaan oikolukenut tätä juttua?
Pahimmat puhekielisyydet voisi jättää asiajutuissa pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kari

Tämä on kaksipiippuinen juttu, jotkut ihmiset ovat liian laiskoja ja jotkut taas stressaavat itseään liikaa. Tällaisilla jutuilla saa laiskat helposti tekosyitä laiskotella vaan lisää. Itse tykkään tehdä paljon asioita ihan vapaa-ajallakin, ja lasken vähemmän hyödyllisen puuhastelun laiskotteluksi. Siinä tulee helposti lisää luovia ideoita. Viimeisimpänä projektina tuli aloitettua puhelinkorjausvinkkejä jakava nettisivusto https://puhelinkorjaamo.net

Vierailija

Itse ainakin työttömänä on järjetön stressi ja paniikki koko ajan päällä. En todelakaan pysty rentoutumaan mihinkään sohvalle.

PauliEK

Minä olen sitä mieltä, että jos on oikea ihminen oikeassa työssä (roolitus), niin sillä voitaisiin valtaosa työelämän ongelmista poistaa.Esimerkiksi paljon parjattu "työn johtaminen" ja sen ongelmat näkemykseni mukaan johtuu siitä, että yritysten tai organisaatioiden johto ei kykene tekemään työtään, eli palkkaamaan oikeita henkilöitä työtä johtamaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat