Rakastatko hyviä kirjoja? Valitsimme kymmenen kuluneen kirjasyksyn helmeä, jotka koskettavat ja jäävät mieleen

Tässä kymmenen kuluneen syksyn kirjahelmeä! Karmivia juonenkäänteitä, sanoja merkityksellisestä elämästä ja mielenkiintoisia ihmisiä.

Pimeinä iltoina on ihana kääriytyä sohvannurkkaan lukemaan ja unohtaa kaikki muu. Lue ainakin nämä KK:n toimittajien suosikkikirjat!Lue koko juttu

Rakastatko hyviä kirjoja? Valitsimme kymmenen kuluneen kirjasyksyn helmeä, jotka koskettavat ja jäävät mieleen

Kommentit (4)

Jr

Tommi Kinnusen uuden unohditte. Ja mikä helmi tuo Räikkönen on, kun on ollut jokaviikkoinen uutinen? Ei kirja itse asiassa "paljasta" tai avaa mitään uutta. 

MT

”Luodinkestävä - Heidi Foxellin tarina” (Docento)
”Isäni Olavi Virta” (Ilse Hammar)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Räikköseen suhtautuminen on täysin kritiikitöntä, sekä median suhtautuminen (varsinkin sanoma) että suomalaisten miesten.
Ilmastonmuutoksesta huolimatta häntä jumaloidaan.
Se että noin tapahtuu, luo mahdollisuudet sille että mahdollisilta rikoksilta suljetaan silmät.
Hirveän halpaa tehdä kirja tuollaisesta median ja suomalaisten miesten suosikista, mutta kai kirjailijatkin tai osa heistä, tekee rahan eteen mitä tahansa.

En aio lukea kirjaa, koska minusta rallit pitäisi lopettaa, enkä arvosta ihmistä joka ajaa rallia koska se tuhoaa luontoa, ilmastoa, siitä on pelkästään haittaa.

Vierailija

Lue nyt ihmeessä sentään kirja, ei se ainakaan maailmaa saastuta! Saattaisit saada vähän perspektiiviä elämään, Kimi R. on ponnistanut huipulle vaatimattomista lähtökohdista eikä todella ole mikään stara alkujaan, vaan ihan tavallinen kaveri. Tuo maailman saastuminen on vähän isompi juttu eikä yhden ihmisen roskien lajittelu taida siinä tuntua, vaan suurten maiden valtavat teollisuuspäästöt ja vastaavat. Yksittäinen ihminen voi olla kyllä aivan rauhassa. Ai niin, formula ja ralli ovat aivan eri asioita, tiesitkö?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat