Lukijan kirje: Toivoisin, että voisin selvittää välini isän kanssa

Menetin isän rakkauden hurjassa nuoruudessani. Nyt haluaisin selvittää välimme, mutta enää se ei ole mahdollista.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Toivoisin, että voisin selvittää välini isän kanssa

Kommentit (2)

Käy asiat läpi

Voi kyllä selvittää välisi isäsi kanssa jälkikäteenkin. Mutta koska isäsi on jo edesmennyt, joudut tekemään sen yksipuolisesti. Omalta osalta pöydän putsaaminen on kuitenkin mahdollista.

Sen voi tehdä joko terapaissa tai sielunhoidossa, jos satut olemaan hengellisiin kallellaan.

Suosittelen ehdottomasti asian läpikäymistä. Muuten se vaivaa sinua lopun ikääsi. Isääsi et siihen tarvitse, vaikka tietysti helpompaa olisi, jos hän eläisi ja voisit pyytää häneltä anteeksi. Sillä syyllisyydestähän kysymys on perimmältään ja se ongelma sinun pitää hoitaa, ettei se kalva sinua ja pilaa elämääsi.

Itse olen käynyt läpi lapsuuteni traumoja ja nuoruuden kompastuksia. Olen antanut anteeksi vanhemmilleni, joista toinen on jo kuollut ja toinen on siirtynyt muistamattomuuteen.

Olen antanut anteeksi myös itsellni, vaikka se taitaa lopulta olla kaikkein vaikeinta ja työläintä.

Carpe diem

Näinhän se on, elämässä on asioita, joilla on aikansa ja sitten mahdollisuus on iäksi mennyt. Jälkeenpäin näkee, mitä olisi pitänyt tehdä, mutta ajassa ei pääse taaksepäin. Siitä voi kuitenkin oppia sen, ettei jätä asioita hoitamatta, kun niille on vielä aikaa, eikä etenkään jätä riitoja sopimatta. Jos sinua lohduttaa, niin meillä on monella samanlaisia asioita menneisyydessämme, joiden kohdalla ei voi kuin todeta, että näin tämä meni ja jatkossa en päästä tilanteita enää tähän jamaan. Voimia sinulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat