Lukijan kirje: Pelkään uudessa suhteessani, että entinen toistuu

Minulla on takana epäonnistunut avioliitto ja pelkään, että putoamme samoihin loukkuihin nykyisen mieheni kanssa.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Pelkään uudessa suhteessani, että entinen toistuu

Kommentit (3)

Relax

Ajattele vähemmän. Monet ongelmat kasvavat kun niitä pähkäilee ja pähkäilee.Kun nuo tunteet tulevat, kieltäydy uppoutumasta taas samoihin ajatuksiin ja pelkoihin, ja ryhdy tietoisesti tekemään jotain muuta joka vie ajatuksesi muualle. Itsensä ja ongelmiensa pohtimiseen voi upota kuin juoksuhiekkaan, syvemmälle ja syvemmälle kunnes ei näe enää kuin hiekkaa.

Keskity hyvään

Pelkosi on tässä tilanteessa mielestäni hyvä merkki. Se osoittaa, että tiedostat ongelmat. Se on hyvä lähtökohta positiiviseen muutokseen.

Muuten olen edellisen kommentoijan kanssa samaa mieltä. Älä stressaa turhia. Keskity nauttimaan uudesta elämästä. Se kantaa.

Kuten sanoit, sinä olet muuttunut ja kasvanut ja uusi kumppanisi on toinen ja myös reagoi asioihin eri tavalla kuin exäsi.

Keskity pelkojen sijasta siihen, mikä nyt on hyvää ja rakenna sitä ja sen varaan. Edellisessä liitossa epäonnistuminen ei tarkoita, että olet tuomittu epäonnistumaan uudessakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Älkää mistään murehtiko

Hei, et ole robotti, joka toistaa ohjelmoitua koodia. Olet oppiva ihminen ja huolesikin sen osoittaa.

Keskity uuteen suhteeseen. Nauti siitä. Elä täysillä sitä, mikä sinulla on sylissä nyt, älä muehdi menneitä. On hyvä tiedostaa menneen suhteen virheet, mutta tuleen ei pidä jäädä makaamaan, kosk se lamaannuttaa ja estää näkemästä kaiken uuden ja hyvän, mitä elämässäsi on nyt.

Jos koet tarpeelliseksi ja ongelma on mielestäsi niin suuri, mene perheterapiaan. Ainakin ev.lut seurakuntien perhetyö tarjoaa maksutonta parisuhdeterapiaa ja keskusteluapua. Tosin en usko, että ongelmasi on niin suuri.

Iloitse siitä, mitä sinulla on nyt uuden kumppanisi myötä. Keskity siihen. Muistuta itseäsi kaikesta hyvästä joka päivä. Keksity olemaan kiitollinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat