Teen väitöstutkimusta Jyväskylän yliopistossa sosiaalityön alalta. Tutkimus käsittelee transihmisten elämänkokemuksia sekä suhdetta palvelujärjestelmään ja etsin parhaillaan haastateltavia tutkimustani varten. Mikäli määrittelet itsesi transihmiseksi, pyydän mahdollisuutta saada haastatella sinua.

Haastattelussa pyydän sinua kertomaan vapaamuotoisesti omasta elämästäsi, kuten elämäsi eri vaiheista, merkittävistä tapahtumista, muutoksista tai käännekohdista. Lisäksi pyydän sinua kertomaan palvelujärjestelmään liittyvistä kokemuksistasi elämäsi varrella (esim. sosiaali- ja terveyspalvelut, koulu, järjestöt, kirkko). Haastatteluun ei tarvitse valmistautua etukäteen, eikä siihen ole ”oikeita vastauksia”. Sinun kokemuksesi sellaisenaan ovat arvokkaita.

Haastattelun kesto on arviolta 1-1,5 tuntia. Nauhoitan haastattelun ja puran sen myöhemmin tekstiksi poistaen siitä samalla kaikki tunnistetiedot. Tutkimukseen osallistuminen on ehdottoman luottamuksellista. Tutkimusaineistoa säilytetään muiden ulottumattomissa, eikä sinua voi tunnistaa valmiista tutkimuksesta. Haastattelun ajankohdasta ja paikasta voimme sopia yhdessä ja järjestän haastattelutilan tarpeen mukaan. Teen haastattelut lähtökohtaisesti Uudellamaalla, mutta haastattelu on mahdollista järjestää myös muualla Suomessa tai Skypen / puhelimen välityksellä.

Transihmisten elämänkulkua ja palvelujärjestelmää koskevia kokemuksia on tarkasteltu tutkimuksissa vasta hyvin vähän ja siksi on tärkeää tuottaa lisää tutkittua tietoa aiheesta. Otathan siis yhteyttä sähköpostitse, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseeni. Annan mielelläni myös lisätietoja. Yhteydenotto ei sido mihinkään ja tutkimukseen osallistuminenkin on mahdollista keskeyttää missä vaiheessa tahansa.

Ystävällisesti

Suvi Liuski
Jatko-opiskelija, YTM, sosiaalityöntekijä
suvi.k.liuski@jyu.fi

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat