”Seinät otan jouluksi tavallista tarkemmin” – nyt puhuvat kovan linjan joulusiivouksen kannattajat

Pölyt pois vielä ennen aattoa!

Trendi on nyt sellainen, että yhä useampi jättää joulusiivouksen kokonaan väliin. Vaikka suursiivous ei ole monilla työlistalla lainkaan, suursiivoajiakin piisaa yhä. Yksi kodin paikoista saa joulun alla aivan erityistä huomiota.Lue koko juttu

”Seinät otan jouluksi tavallista tarkemmin” – nyt puhuvat kovan linjan joulusiivouksen kannattajat

Kommentit (5)

Kun aloittaa hyvissä ajoin ja siivoaa huoneen/viikko ja sen jälkeen laittaa koristeet ja valot, on valmistunut joulutunnelmaan kiireettömästi mutta samalla siivouksen edetessä hyvillä mielin. Joulukuun puolivälissä voi todeta : Nyt saa joulu tulla. Kotona on siistiä, koristeet paikallaan ja tunnelma rauhallinen. Nyt keskityn lahjoihin ja ruokiin.

Sinicca

Siivoan samalla tavalla, ei jouluksi sen paremmin kuin muulloinkaan. Tasaista keskinkertaista laatua koko vuoden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mikäli joulun vapaapäivät osuvat arkipäiville aiheuttaen mahdollisuuden vähintään kahdella päivällä pidennettyyn "viikonloppuun" emme puolisoni kanssa tee minkäänlaista joulusiivousta. Syy tähän on se, että vanhempamme odottavat meitä vieraisille ja meidän kyläilevän heidän luonaan koko joulun. Mitäpä sitä tyhjilleen jäävää kämppää kuuraamaan.

Tia.A, 68v.

Minulla on Aina Joulu kun matkan takaa harvakseen  kun tulevat  läheinen tai läheiset. Siivoan ja punaan paikat kaapitkin sisältä. Vaikka ei tarve. On juhla hetki kun tulevat ja iso asia minulle yksin eläjälle,yksinäiselle. Eivät he kaapejani katso ,eivät nurkiani kytää, tulevat luokseni ja elämme se hetki. Mutta minulle se on sama tunne  aina  kuin lapselle   on Joulu!  Vaikka kyseessä olisi keskikesä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat