Neljä Keinoa

Kellaroidut perunat alkaa olla parhaimmillaan imelletyn perunalaatikon valmistamiseen. Imelletty perunalaatikko on perinteisesti leipomispäivinä tehty ruoka, nykyisin se valmistuu vaivattomasti sähkölieden uunissa.

Tässä neljä keinoa millä onnistut takuuvarmasti.

1. Kuori perunat ja keitä suolattomassa vähässä vedessä kypsiksi. Soseuta perunat keittoveteen. Lisää tarvittaessa kuumaa vettä.

2. Jäähdytä sose erittäin huolellisesti 75-76 asteiseksi.

3. Lisää jauho ja sekoita jäähdytettyyn soseeseen.

4. Laita sose imeltymään 70 asteiseen uuniin 2-4 tunniksi.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat