Lukijan kirje: Hinnat eivät voi vain nousta

Vapaaksi päästetty markkinatalous riepottelee suomalaisia, kirjoittaa lukijamme.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Hinnat eivät voi vain nousta

Kommentit (4)

Vakava tilanne

Hinnat ovat tosiaan, nousseet radikaalisti ja pakkauskoot kutistuneet samaa tahtia. Ihmisten kulutusvara pienentynyt, joten olisikohan aika, tehdä johtopäätöksiä, tulevia eduskuntavaaleja ajatellen ? Monilla vähävaraisilla, ei tosin ole enää rahaa, edes äänestämiseen, kun kuvallinen henkilöllisyystodistuskin, veisi kuukauden ruokarahat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vakava tilanne kirjoitti:
Monilla vähävaraisilla, ei tosin ole enää rahaa, edes äänestämiseen, kun kuvallinen henkilöllisyystodistuskin, veisi kuukauden ruokarahat.

Kela on onneksi havahtunut tähän tilanteeseen ja maksaa nykyään passin hankkimisen erikseen. Voit katsoa täältä vahvistuksen asialle: https://yle.fi/uutiset/3-9388858

Kivioja

Voin vaikka vannoa, että hinnat voivat vain nousta ja nousevatkin. Hintojen ns. "halpuutus" on kuin isku vilja- ja lihantuottajien kasvoille. Itse en ole kyseisten alojen kanssa tekemisissä, ymmärrä kuitenkin maataloustuottajien ahdingon. Miten suu sitten pannaan kun kaikki elintarvikkeet tuodaan ulkomailta ja miten käy varmuusvarastojen? Varmuusvarastoja voidaan tarvita kun  ja jos tulee mikä tahansa kriisi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat