Lukijan kirje: Anoppini kasvatti hienon pojan

Olen kiitollinen anopilleni, että hän kasvatti pojastaan miehen, joka kohtelee sekä äitiään että minua hienolla tavalla.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Anoppini kasvatti hienon pojan

Kommentit (4)

Mumma maailmalta

Mummautunut pohjalaisakka:) kiittää yhtenä tuhansista anopeista tämän kirjoittajaa. Kaunista avarakatseisuutta hoitaa suhdetta hyvään anoppiin, vaikkei appiukkoa voinutkaan arvostaa. Itsellänikin oli ihana anoppi ja olen onnellinen, että ehdin kiittää häntä hänen omissa juhlissaan nimenomaan hänen eläessään.

  • ylös 35
  • alas 10
Vierailija

Omat appivanhempani ovat eläneet ajan jolloinka asioita ei ollut liikaa. Niukoissa oloissa he kasvattivat lapsensa tekemään paljon työtä,pitämään toisista ihmisistä huolta ja kunnioittamaan toisia ihmisiä.
Edesmennyt anoppini kohteli minua, nuorinta miniäänsä aina suloisesti.Hän kyseli mielipiteitäni ja antoi viisaita neuvoja. Kaipaan häntä vieläkin. Onneksi viisas appeni elää vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Entäpä jos ei kasvattanut? Jos kasvattikin itsekkään ihmisen, jolle oma etu menee aina perheen yhteisen hyvän edellen. Erosin, ja anoppi hyysäilee nyt poikaansa entistä enemmän. Aikuinen mies ei vieläkään ota vastuuta itsestään ja lapsistaan, vaan äiti kyllä hoitaa, jos ex-vaimo ei.

Äiti maksaa aikuisen poikansa menoja, ja tämä ei koskaan opi ottamaan vastuuta, koska kokee että muiden kuuluu maksaa ja hoitaa.

Toinen eteläpohjalaisakka

Kirje oli yksityiskohtia myöten sellainen kuin olisin sen itse kirjoittanut. Kokemukseni ja tilanteeni ovat täysin samat. Pidin myös tiukasti kiinni siitä, että vaikeasti luonnevikainen appiukko, oikea pater familias, ei kävellyt ylitseni ja sanoin tiukasti vastaan ja pidin pääni.
Arvostan suuresti anoppiani, vaikka hän on henkilönä hiukan etäinen. Olen todella kiitollinen siitä, että hän on kasvattanut poikansa fiksuksi, kohteliaaksi ja toiset ihmiset huomioonottavaksi mieheksi.

  • ylös 37
  • alas 27

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat