Lukijan kirje: Jäämme juhannukseksi kaupunkiin

Juhannus kaupungissa on rauhallisempi kuin mökillä, missä naapurit juhlivat ja hyttyset syövät.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Jäämme juhannukseksi kaupunkiin

Kommentit (3)

liito orava

tosi viihtyisä on helsingin keskusta juhannuspäivänä, etenkin aamusta.

puolisoni arasteli ajamista keskustassa. mutta juhannusajelu autioilla kaduilla kaivokatu mannerheimintie jne, antoi varmuuden, että uskalsi sittemmin ajella normaaliaikoinakin.

  • ylös 14
  • alas 9
Kesähesalainen

Me teimme saman ratkaisun muutama vuosi sitten. Oli sateista emmekä halunneet istua juhannusruuhkassa satojen kilometrien taivalta. Valitsimme Helsingin. Ja sen jälkeen jokikinen juhannus.

Joskus teemme Helsingissä "turistikierroksia". Vaikka olemme asuneet täällä aina, olemme läytäneet paljon uutta nähtävää.

Ja jos haluaa luontoon, keskuspuiston rauhaan on joka paikasta lyhyt matka. Suosittelen minäkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eläköön elokuu

Suomen kesä on parhaimmillaan vasta heinä- ja elokuussa. Kesäkuu on usein vielä kylmä, juhannuksena on tullut jopa räntää, ja hyttysiä on silloin eniten. Hyttyset vähenevät heinäkuun puolella sitä mukaa kuin lämpenee ja elokuu on ollut jo vuosia aivan loistava lomakuu (kysymys onkin, miksi lasten pitää mennä kouluun jo puolivälissä elokuuta ja olla kesäkuun kylmilllä kesälomalla).

Mekin aloitamme varsinaisen mökkeilyn vasta juhannuksen jälkeen. Alkukesästä käydään kyllä katsomassa, että paikat ovat talven jäljiltä kunnossa, mutta varsinainen mökkikesä alkaa myöhemmin ja jatkuu syyskuulle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat