Lukijan kirje: En yritä ymmärtää muita ihmisiä

Odotus, että kaikkia pitäisi syvästi ymmärtää, johtaa vain suurempaan kuiluun ihmisten välillä.Lue koko juttu

Lukijan kirje: En yritä ymmärtää muita ihmisiä

Kommentit (2)

Ole kiinnostunut toisesta

Olen aika samaa mieltä Ei tarvitse ymmärtää kanssa. Kaikkien kanssa ei tarvitse olla kaveri, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen. Ja toimeen tuleminen vaatii pienimpien yhteisten nimittäjien löytämisen.

Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä. Nykyisinä some-aikoina, kun kaikki mielipiteet ja kommentit jäävät jonnekin muistiin, ajatellaan helposti, että eri mieltä oleminen ja varsinkin sen ilmaisu on jo vihapuheen luonteista. Minun mielestäni kyse on vain erilaisesta mielipiteestä.

Jos on hyvää halua, melkein kaikkien kanssa pystyy löytämään jotain yhteistä. Yhteisen mielenkiinnon kohteen tai kokemuksen. Niistä voi keskustellla ja vaihtaa mielipiteitä. Kaikkia omia eri mielipiteitä ei tarvitse sanoa ääneen. Riittää kun puhutaan yhdistävistä asioista.

Olen huomannut, että tuppisuut suomalaiset ovat kovin puheliaita, jos on kiinnostunut heidän asioistaan. Suurin osa ihmisistä on innostunut puhumaan rakkaimmastaan eli itsestään. Kun kysyt ja kuuntelet, olet hänen mielestään oikein mukava ihminen.

  • ylös 13
  • alas 6
Hakkerointi urkintaa

Toisten tietokoneille meneminen ja urkkiminen, on kuitenkin kiellettyä, että jos on jotain kysyttävää, niin kysykää suoraan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat