Lukijan kirje: Puolisoa ei kannata haukkua julkisesti

Puolison haukkuminen on noloa myös niille, jotka joutuvat kuuntelemaan sitä.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Puolisoa ei kannata haukkua julkisesti

Kommentit (3)

Vierailija

Se on todella vaivaannuttavaa seurattavaa. Jotkut pitävät ihan tapana haukkua sitä puolisoa jopa somessa (fb) ja sitten jakaa vielä muistojen mukana vanhoja haukkumista. En ymmärrä, että yritetäänkö tällä tavalla nolata ja nöyryyttää sitä puolisoa vai mitä tällainen käytös on? Kuitenkin lukijan sympatiat kääntyy helposti sen aina haukuttavana olevan puolelle. Sitä jotenkin ihan säälii.

  • ylös 19
  • alas 25
Parjaus ei nosta pisteitäsi

Olen samaa mieltä, puolison haukkuminen seurassa tai muuten julkisesti on tooodella vaivaannuttavaa! Usein vielä puolisoa parjataan kaikkien kuullen niin, että parjattava on itse korvat punaisena paikalla.

Tuntuu kuin parjaaja kuvittelisi saavansa säälipisteitä: katsokaa, näin kurjan tyypin kanssa joudun elämään. Todellisuudessa sympatiat kääntyvät yleensä haukuttavan puolelle.

Minä olen joskus puuttunut puheisiin, kun työkaverit esimerkiksi intoutuivat kilvan parjaamaan puolisoitaan. Kysyin, että sanoisitteko tosiaan kaiken tuon kumppanillenne päin naamaa. Useimmat totesivat, ettei tietenkään.

Mielestäni parjaamiseen ja kaikinpuoliseen pahanpuhumiseen pätee sääntö, että suoria sanoja voi sanoa vain niin pitkälle kuin on valmis sanomaan parjauksen kohteelle itselleen.

  • ylös 22
  • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

solvauksesta julkisesti voi tulla käräjöinti.jos tekee ilmoituksen,silloin vain viranlmainen päättää,nostaako solvaajaa vastaan syytteen,vai ei.

  • ylös 26
  • alas 8

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat