Lukijan kirje: Puolison parjaaminen on kiusallista

Kuvitteleeko puolison parjaaja saavansa säälipisteitä? Todellisuudessa sympatiat kääntyvät haukutun puolelle.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Puolison parjaaminen on kiusallista

Kommentit (3)

Vierailija

Puolison haukkuminen julkisesti on paitsi noloa myös absurdia, sillä haukkuja haukkuu itseään. Näin huonon valinnan olen tehnyt.

  • ylös 33
  • alas 33

Ihminen, joka haukkuu puolisoaan, ei toden näköisesti ole muutenkaan elämäänsä tyytyväinen. Tasapaino elämässä hukassa kommunikointi puolison kanssa olematonta, "sitten-kun" elämään jääminen, eivät tuo tyydytystä. Ei muka ole aikaa millekkään yhteiselle asialle arjessa. Töllötetään televisiota.
Arjesta voi tehdä mukavaa, kun mietitään mitä voitaisiin tehdä yhdessä. Älä unohda puhumista! Äläkä varsinkaan kuuntelemista!
Meillä kokkaillaan, käydään kävelyllä, luetaan joskus samoja kirjoja, mennään arkenakin joskus ulos syömään. Hemmotellaan toista pikkujutuilla, arkiaamuna teet voileivän myöhemmin lähtevälle valmiiksi, iltapalalle saat ylläri hedelmäsalaatin. Arki on juhlaa. Viikonloppuisin teatterit, museot, pitkät kävelyt. Silti on omia harrastuksia ja menoja. Miksi en nauttisi elämästä, sen itse valitsemani ihmisen kanssa? Kannattaa kokeilla. Tee joka päivä jotain mistä nautit. Tämä on koko ajan mukavampaa. Takana on nyt jo yli 30vuotta

  • ylös 34
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Perhe on pahin on paras sarja :)

Nautin telkkarin katsomisesta. Meille tuli telkkari 1976, eli takana jo 43 vuotta sitä nautintoa!

  • ylös 12
  • alas 19

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat