Vierailija

Monet meistä haaveilevat paremmasta tulotasosta tai siitä, että voisi ansaita rahaa lähtemässä ollenkaan pois kotoaan. Ennen siihen ei ollut aivan yhtä paljon vaihtoehtoja kuin nykyään, vaikka silloinkin kuka tahansa pystyi halutessaan ansaitsemaan kotoa käsin, jos vain oli puhelin tai hyvä kirjoittamaan kirjoituskoneella.

Nykyaika ja tekninen kehitys ovat tuoneet meille internetin ja sitä kautta kotona ansaitsemisen mahdollisuudet ovat kasvaneet moninkertaisiksi.

Kotikutsut
Tämä ansaintatapa on ollut saatavilla jo ainakin satavuotta eli menemällä jonkin tuotteet jälleenmyyjäksi ja tilaamalla kotiinsa yrityksen tuotteita, voi järjestää kotonaan myyntitapahtumia, joissa sitten voi myydä näitä tuotteita ystäville, tutuille ja näiden tutuille. Tässä heikkona lenkkinä on se, että omasta kodista pitää tehdä kauppapaikka ja kaikille se ei käy tai onnistu, mutta niille, jotka haluavat kestitä vieraita, voi tällaiset kotikutsut ja kotimyynti olla hyväkin rahanansainta tapa, riippuen tietenkin vähän myös paikkakunnasta missä asuu, ja kuinka paljon siellä yleensäkään on lähellä sopivia ostajia.

Netti ja urheiluvedonlyönti
Tämä mahdollisuus on oikeasti tullut vasta netin kautta ja kehityksen tuotua suomalaisten tarjolle myös muut operaattorit kuin yhden kotoisan. Nyt kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen voi kierrellä eri sivustoilla etsimässä hyviä veikkaus kertoimia otteluihin, joihin haluaa asettaa omat panoksensa. Urheiluvedonlyönti ansaintamallina vaatii kuitenkin erilaista asennetta kuin satunnaiselta pelaajalta. Pelaajalla tulee olla selkeä suunnitelma, budjetti, ja valittu tyyli miten ja koska pelaa ja mitä lajia tai paria lajia alkaa enemmän seurata ja kerätä tietoa. Mahdollisuudet kuitenkin siihen ovat, kannattaa vain ennen aloitusta tutustua aiheeseen, lukea kaikki mitä saatavissa on ja sitten vasta lähteä tekemään töitä. Sillä mikäli päädyt tavoittelemaan ansaintaeuroja urheilun parista, ota se oikeana työnä, älä satunnaisena ajanvietteenä.

Osallistuminen erilaisiin kyselyihin
Jos sinulla on puhelin ja netti, voit ilmoittautua erilaisiin paneeleihin ja kyselytutkimuksiin ja sitä kautta ansaita pientä extraa silloin tällöin. Näitä vaihtoehtoja ei kuitenkaan Suomessa ole kovin paljoa, joten tätä kautta ei useampaa kymppiä kuukaudessa ole saatavilla.

Puhelinmyyntityö
Jos sinulla on puhelin ja omaat hyvän ja selkeän puheäänen, sinulla on mahdollisuus tehdä kotoa käsin puhelinmyyntityötä. Voi jopa olla, että jotkut työnantajat jopa antavat sinulle puhelimen ja tietokoneen kotiisi, joilla voit tehdä töitä.

Ansaitse kirjoittamalla
Suomen kieli ei ole helpoin kieli opetella tai kirjoittaa ja jos olet hyvä kirjoittamaan suomenkielellä, saat varmasti töitä netin erilaisilta työpalstoilta, joilla haetaan koko ajan natiiveja suomalaisia kirjoittajia. Jos osaat kirjoittaa suomeksi sujuvaa tekstiä, voit ansaita aivan kohtuullisesti ilman sen korkeampaa koulutusta.

Ansaitse säästämällä
Yksi tapa ansaita on itseasiassa säästää, eli rakentaa ja setviä sitä omaa taloutta niin, että poistaa sieltä kaikki turhat rahareiät ja sitä kautta ansaitsee joka kuukausi rahaa, kun sitä ei enää mene turhuuksiin. Voi jopa sanoa, että säästökohteiden löytäminen on helpoin tapa ansaita, koska silloin ei oikeasti tarvitse tehdä töitä, mutta kenties muuttaa hieman omaa käytöstään ja tapojaan.

Nämä edellä esitetyt viisi tapaa ovat vain esimerkkejä tavoista, joilla voit ansaita tekemällä töitä kotona, mutta antavat sinulle hieman mallia miten edetä omien suunnitelmiesi kanssa kohti tulevia työhaasteita.

  • ylös 8
  • alas 4

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat