Lukijan kirje: Onneksi sain apua, kun jäin yksin vastasyntyneen kanssa

”Ensikodista saamani tuki antoi elämään eväät, mistä olen ikuisesti kiitollinen.”

”Jäin yksin vastasyntyneen kanssa ilman kotia ja läheisteni tukea. Ensikoti pelasti meidät”, lukijamme kirjoittaa.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Onneksi sain apua, kun jäin yksin vastasyntyneen kanssa

Kommentit (4)

Apua saanut

Turvaverkko toimi kohdallasi. Näin sen pitäisi aina mennä. Turvattomalla ihmisellä ei ole voimia eikä kykyä nousta yksin. Silloin apu on aivan ratkaisevaa hänen loppuelämänsä kannalta. Yksikin välittävä ihminen voi olla pelastava enkeli.

  • ylös 26
  • alas 8
Liikaa

Hienoa että vastaanotto ensikodissa oli lämmin ja saitte tukea jonka avulla pääsitte omille siivillenne. Aika paljon nykyään kuulee juttuja, ettei apua tahdo saada mistään. Ehkä se on yksi syy nykyiseen alhaiseen syntyvyyteenkin: että moni pelkää selviytymisensä puolesta. He eivät halua omia lapsia, koska eivät voi taata heille hyvää elämää. Maailma voi näyttäytyä paikkana jossa on pakko sinnitellä yksin.

  • ylös 29
  • alas 16
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lapseton

Voisiko lehti tehdä jutun ensikodeista ja kertoa sillä,tavalla, miten hienoa työtä ne ovat tehneet jo vuosikymmeniä.
Kirjoittajalle paljon onnea ja kaikkea hyvää elämässä eteenpäin.

  • ylös 32
  • alas 13
Vierailija

Ensi- ja turvakodit tarjoavat paljon muutakin tukea ja toimintaa. Olisi hienoa, jos kerrottaisiin miten monella eri tavalla perheitä autetaan. Usein tunnistetaan "vain" ensi- ja turvakotipalvelu, eikä niitäkään aina hahmoteta. Jos pyytää kadulla vastaan tulevaa nimeämään muita palveluita, niin harva niin osaisi tehdä, vaikka tietoisuus palveluista olisi tärkeää, että löytäisi tarvitsevansa tuen. Ensi- ja turvakodit ovat yhdistystoimintaa, joten jäsenmaksuilla on suuri merkitys toiminnan järjestämiselle ja palveluiden tunnetuiksi tulemiselle.

  • ylös 15
  • alas 7

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat