Ihanaa extraa tilaajille! Saat joka kuukausi uuden villasukkaohjeen huippusuunnittelijalta

Tämän Niina Laitisen suunnitteleman villasukan nimikin on ihana: Hiljaa kuiskaa yö.

Kodin Kuvalehden tilaajana saat kaupan päälle joka kuukausi tähtisuunnittelija Niina Laitisen designsukkaohjeen!Lue koko juttu

Ihanaa extraa tilaajille! Saat joka kuukausi uuden villasukkaohjeen huippusuunnittelijalta

Kommentit (16)

Olen tilaaja ja epätoivoisesti yritän saada villasukkien ohjeen ladattavaksi. Olen kirjautunut jne. Vaan ei onnistu. Näen vain "haluatko kokeilla 4 viiikkoa maksutta" en muuta.
Vai koskeeko etu vain uusia tilaajia?

  • ylös 33
  • alas 39
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei,
Olen taistellut saman ongelman kanssa eli en saanut sukkaohjeita auki. Olen hakenut Sanoman asiakaspalvelustakin apua. Ohjeita olen saanut. Suoraan niillä en onnistunut. Mutta tänään lopulta onnistuin.
Ilmeisesti yksi oleellinen edellytys on aktivoida Digilehtien käyttö osoitteessa "https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet" ja siinä antaa asiakasnumeroksi Suuri Käsityö -lehden osoitelapussa oleva asiakasnumero eli nimen yläpuolella se eka numerosarja, mulla 9-numeroinen.
Minulla tuo ei riittänyt. Koska mulle tulee myös Digi-Hesari, piti kirjautua siitä ulos, ettei käytä sen asiakastietoja. Kirjauduin ulos myös Digilehdet -valinnasta eli en ollut mitenkään sanoma-palveluihin kirjautuneena. Sitten menin sinne suurikasityo.fi/marraskuunsukat - ja kirjauduin siinä yhteydessä sisään. Sitten sain sukkaohjeet, myös vanhemmat kuukaudet.

  • ylös 8
  • alas 18

Minä en saa ladattu näitä sukkaohjeet.... Eikä saa olla niin vaikeata että pitää aktivoida digi-lehti!!

Otan huomenna yhteyttä asiakaspalaveluun!!!!

  • ylös 10
  • alas 11

Minä löysin vain viime vuoden ohjeita vaikka on jo maaliskuu ja tilaus vielä voimassa, ei voi olla niin vaikeaa panna ohjeet listalle.
NYT KUN OLISI AIKAA PEREHTYÄ KUN OLLAAN KARANTEENISSA NIIN VOI MINKÄ TEITTE !

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat