Lukijan kirje: ”Nukumme mieheni kanssa eri huoneissa ja pelkään, että suhteestamme katoaa läheisyys”

Onko uni parempaa, kun saa nukkua yksin?

Katoaako läheisyys pikku hiljaa, jos puolisot tottuvat nukkumaan eri huoneissa, pohtii lukijamme.Lue koko juttu

Lukijan kirje: ”Nukumme mieheni kanssa eri huoneissa ja pelkään, että suhteestamme katoaa läheisyys”

Kommentit (11)

Ei haitannut

Me nukuimme vuosia erihuoneissa miehen kuorsaamisen takia ja vielä vauvankin jälkeen ennenkuin hän teki jotain kuorsaamiselleen. En koe erikseen nukkumisen haitanneen tai ajaneen meitä erilleen. Nyt taas nukumme vierekkäin. Se olisi luultavasti tuhonnut että oltais väkipakolla oltu yhessä ja hän valvottanut minua joka yö.

 • ylös 37
 • alas 25
Vierailija

Mieheni työpaikan homeongelman takia nukutaan usein erillään, en kestä hänen hengitystään jos hän ei käy iltalenkillä tms., luulenpa, että läheisyyttä on entistä enemmän iltalenkki-iltoina, vähän niin kuin varastoon?

 • ylös 26
 • alas 5
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä on nukuttu vuosikausia eri huoneissa,jopa eri kerroksissa.Lähti siitä,kun yläkerrassa oli miehelle liian kuuma kesäisin ja myöhemmin minun kuorsaukseni oli syynä.Läheisyyttä on edelleen paljon,mm.iltaisin sohvalla tv:tä katsellessa.Seksi hoituu kotona milloin missäkin ?.Molemmat nukkuvat yönsä hyvin eikä tarvitse syytellä toisiaan huonosti nukutusta yöstä?

 • ylös 39
 • alas 25
Vierailija

Me olemme nukkuneet noin 15vuotta eri huoneissa. Ei haittaa menoa. Seksiä on kuten edellisellä vastaajalla milloin missäkin, nykyisin useimmiten miehen sängyssä, ennen suosikki oli keittiön pöytä tai olohuoneen sohva, mutta nyt on kolmen isomman lapset kanssa sen verran iltavessakäyntejä ym ettei voi enää kovin vapaasti valita paikkaa, paitsi vapaapäivinä kouluaikaan.

 • ylös 27
 • alas 8
Vierailija

Meillä nukutaan eri huoneissa: vuorokausirytmit on aivan erilaiset ja tämä helpottanut suuresti arkea. Ei tule riitaa siitä,kun toinen herättää väärään aikaan. Silti jaamme yhteisen kodin, lapset ja arjen. Ei kannata miettiä,jos itselle ratkaisu on paras. Jokainen parisuhde menköön omalla tyylillään. Läheisyyttä unohtamatta

 • ylös 18
 • alas 18
Vierailija

En haluaisi olla yhtään yötä erossa miehestäni. Nukun aina hänen käsivarsi ympärilläni. Jos joudun nukkumaan yksin, nukun tosi huonosti. Ihanaa läheisyyttä! Iltaisin ja aamuisin edelleen kuiskimme toisillemme...

 • ylös 21
 • alas 17
Vierailija

Meilläkin nukutaan erillään, vuosia mennyt näin. Meillä on tärkeintä että jokainen nukkukoon missä nukkuu, kunhan nukkuu. Arvostamme unta eniten. Seksiä harrastetaan edelleen. Vieraillaan toisten huoneissa yms. Itse en osaa enkä haluakaan nukkua kenenkään vieressä.

 • ylös 8
 • alas 25
Gnome

Käsittämätöntä ? Rakkaus ja lähieisyys ei ole kiinni huoneista. Suhde, jossa on omat kodit, ei silti kärsi rakkaudettomuudesta ja läheisyyden puutteesta. Jos saman katon alla pitää nukkkua kylki kyljessä, kyse voi olla ihan muusta. Omistamisesta, riippuvaisuudesta, ei rakkaudesta.

 • ylös 5
 • alas 25
Teekutsuton

Erikoista, että vielä 2020 kohta, käytetään omistusmuotoa -ni,  toisesta ihmisestä.

 • ylös 12
 • alas 15
Tyytyväinen

En suosittele!
Me tehtiin tämä koska haluan nukkua ikkuna auki+mies kuorsaa. Pienen ajan kuluttua huomasi että parisuhde kärsii!
Mies kaipasi minua viereensä (mutta ei sanonut mitään). Minä nukuin huonosti miettien kaikelaista.
Tunteet ja koskettelu jäivät pois, en tiedä miksi. Parisuhde muuttui!
Yksi ilta mieheni oli vienyt minun petivaatteet takaisin parivuoteeseen juteltiin kauan...nyt on kaikki hyvin.
Välillä on pakko mennä toiseen huoneeseen nukkumaan, jos on liian kova kuorsaus makuhuoneessa

 • ylös 14
 • alas 7
tylsääelämää

Mieheni nukkuu eri huoneessa kissamme takia,kun se muka herärättää hänet monesti yössä.Mies kulkee 2-vuorotyössä,minä olen kotona.Kaipaan miestäni vierelleni,mutta hän viettä aikaansa omalla sohvallaan pelaten silloin kun on kotona,minä omallani,ja sitten hän vetäytyy huoneeseensa nukkumaan ja minä valvon pitempään.Kun otan asian ja kosketuksen puutteen puheeksi,hän alkaa huutamaan..kerran viikossa hän sitten tapaa lähestyä .aamulla,seksivaatimustensa kanssa,mutta eipä minua kiinnosta pelkkä seksi,kun ei ole kosketusta eikä läheisyyttä.Ei käydä missään eikä harrasteta mitään,tämä on vain tämmöstä oleilua,pääasiassa kotosalla,riidelläänkin paljon johtuen miehen mustasukkaisuudesta,ja minusta hänessä korostuu hänen edesmenneen alkoholisti isänsä käytöstavat.Miehenikin joi ennen,nyt on ollut vuosia jo juomatta.Muttei elämä ole sen onnellisempaa,tylsää,ja riitaisaa,sanoisinko.Haaveilen minlloin pääsen asumaan omassa asunnossani niinkuin haluan,minulla käviis paljon ystäviä kylässä,istuttaisiin iltaa,juotaisiin hyvää viiniä,syötäisiin jotain hyvää kynttilän valossa,Nytkin olisi ohana viettää venetsilaisia,mutta ei,samaa tylsää elämää,kynttilöitä ei saa polttaa ulkona ettei talo pala!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat