Suomi tunnetaan kauniista järvistä, joita on noin 200 000, pieniä lukuun ottamatta. Suomen vedenlaatu on vain erinomainen; kaupungissa on rehevä vihreä ympäristö ja tiheät metsät ympäri merta ja muita vesistöjä. Suomessa matkailijat voivat istua järven rannalla kalastukseen ja nauttia hiljaisuudesta poron tai hirven silmäyksellä.

Alkoholijuomat ovat merkittävä osa suomalaista kulttuuria. Kansallisia suosikkeja ovat Finlandia-vodka, Koskenkorva, Salmiakki Koskenkorva. Muihin täällä tarjoaviin juomiin sisältyy mustikkalikööri. Talvikaudella Suomi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet hiihtoon. On monia hiihtokeskuksia, jotka sijaitsevat napapiirin pohjoispuolella Lapissa. Rovaniemen kaupungissa on myös Joulupukki-kylä. Tämä paikka houkuttelee paljon turisteja.

Pohjois-Suomi ja talviurheilu

Joka vuosi kemille rakennetaan suuri lumilinna ja jäähotelli. Rovaniemi on paikka, josta voi nähdä Aurora Borealiksen. Turistit nauttivat usein poron rekkimatkoista saamelaisten kuljettajien kanssa tai koiran rekiin

Hiihto on myös hieno vaihtoehto täällä, laskettelukeskuksissa Levillä ja Saariselällä. Koko Suomen pohjoisosassa on useita hiihtolatuja. Jääkiekko on täällä suosittu talviurheilu, jota nauttivat monet ihmiset. Voidaan myös mennä purjehtimiseen jäällä tai luisteluun.

Helsingin katedraali

Helsinki on Suomen pääkaupunki, ja se on vierailijoiden asuttama ympäri vuoden. Kesäisin turistit tulevat Helsinkiin ympäri maailmaa. Helsingin tiedetään olevan Pohjoismaiden tyylikkäin juhlakaupunki.

Turku
Turku sijaitsee Suomen lounaisrannikolla Auranjoen suulla. Alun perin Turku oli Suomen asutuin kaupunki ja se on ollut myös tärkeä kaupan keskus.

  • ylös 1
  • alas 11

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat