Nykyään on 26 Euroopan maata ja kolmella Euroopan halvimmalla varaosa-sivustolla. Autodocin perustivat vuonna 2008 kolme ystävää, joilla on hyvin erilaisia, mutta toisiaan täydentäviä taitoja: sähköisen kaupan alan asiantuntija, rahoituksen asiantuntija ja autoalan ammattilainen. Ehdota henkilöitä etsimään itse varaosia ajoneuvoilleen ilman, että autotallin omistajat väärinkäyttäisivät hintaa. AUTODOC CLUB, jonka liikevaihto on 400 miljoonaa vuonna 2018, on suunnattu miljardiin lyhyellä aikavälillä lisäämällä edelleen osiensa ja palveluidensa laatua. Tavoittelemalla maksimaalista asiakastyytyväisyyttä kilpailukykyisten hintojen, laajan tuotemerkkivalikoiman ja optimaalisen asiakaspalvelun ansiosta Autodoc on vakiinnuttanut asemansa Euroopassa johtajana.
Tämä on verkkosivusto, joka on suunniteltu niille, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että ennen korjaamon läpikäymistä on olemassa monia huoltotoimenpiteitä, mukaan lukien korjaukset, jotka he voivat itse suorittaa. Autodoc Club on erittäin hyödyllinen työkalu sähköauton asianmukaisen kunnossapidon varmistamiseen. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia autoosia parhaaseen hintaan. Lisäksi AUTODOC tarjoaa säännöllisesti erikoistarjouksia, myyntiä ja tarjouksia kaikille tuotteilleen, minkä avulla voin löytää erittäin hyvät ostosuunnitelmat. Lisäksi ostoa on yksinkertaistettu sivustolla iOS- ja Android-laitteille saatavan mobiilisovelluksen ansiosta.
Optimaalinen asiakaskäytäntö: Asiakaspalvelu on saatavana asiakkaan alkuperäisellä kielellä, oma sovellus saatavilla 32 maassa, YouTube-opastuskanava (mekaniikka ja ylläpito)…: Autodoc on asiakaslähtöinen yritys. Yhtiö, jolla on 97% yksittäisistä asiakkaista, korostaa kohdennettua viestintää, joka on hyvin läsnä sosiaalisissa verkostoissa ja jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa auton maailmaa, jonka autotallien omistajat joskus salaperäisivät. Joten kun tilaat Autodocilta, se ei ole vain tiettyä tuotetta, jota ihmiset etsivät, vaan todellinen universumi, jossa koulutus ja vuoropuhelu ovat osa ostoa. Jos jokainen auto on erilainen, niin on myös jokainen asiakas. Autodoc on ymmärtänyt tämän ja tarjoaa niin monta ratkaisua kuin on varaosia!
Tämän linkin kautta työskentele henkilökohtaisena avustajana useilla päätyökaluilla:
Ajoneuvohuoltorekisteri: Sen avulla voidaan analysoida ja tallentaa korjaukseen liittyviä tietoja: päivämäärät, vaihdetut osat ja tarvikkeet sekä aiemmin käyneet korjaamot. Tällä tavoin se auttaa suunnittelemaan kuluja ja välttämään liiallisia kustannuksia.
Öljynvaihtohistoria: Voit kirjoittaa öljynvaihtovälit, niiden merkin, tyypin, viskositeettiluokan, hinnan ja laadun lisäksi.
Varaosien vaihtokalenteri: Autodoc-asiantuntijat antavat vain ohjeet määrittämällä ajoneuvon kilometrimäärät ja antavat suosituksia ja suunnittelevat osien ja kulutustarvikkeiden vaihtoaikataulun.
Polttoainekulut: Henkilökohtaiset muistiinpanot ja ajoneuvon asiakirjat
Suosikkimateriaalit: Tähän kohtaan tallennetaan suosikkeihisi PDF-dokumentit ja video-oppaat tai keskusteluketjut, jotta kiinnostavimmat ja hyödyllisimmät materiaalit olisivat aina käden ulottuvilla.

  • ylös 15
  • alas 10

Kommentit (2)

Vierailija

Autodoc.fi on yksi johtavista autovaraosien verkkokaupoista pitkäaikaisen kokemuksen ja tuhansien tyytyväisten asiakkaiden ansiosta. Kokeile ja käytä asiantuntevaa palveluamme sekä törkeät hinnatarjouksemme.

Vierailija

Aivan paska firma, osat on vääriä mitä toimittaa ja reklamointi ei vaan toimi..! Välttäkää kyseistä firmaa viimeiseen asti...! Kokemusta ikävä kyllä on..! Rahanne saatte unohtaa jos esim. lähettävät väärät tuotteet...!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat