Lukijan kirje: ”Kosketuksen puute on huutava”

Mistä löytyisi kumppani?

”Valtava hämmennys täytti mielen, kun menetin puolisoni. Naisen kosketuksen puute on huutava, olinhan naimisissa 37 vuotta”, lukijamme kertoo tarinansa.Lue koko juttu

Lukijan kirje: ”Kosketuksen puute on huutava”

Kommentit (8)

Vierailija

Metsureilla on hyvä vartalo. Kannattaa laittaa tinderiin sellaisia kuvia mistä näkee ettei ole pullukka.

 • ylös 55
 • alas 20
Kosketellaan enemmän

On rohkeaa myöntää kaipuunsa. Koronakeväänä moni yksinäinen on elänyt ilman kosketusta kuukausia kun edes lapsia ja lapsenlapsia ei ole saanut halata. Fyysisen kosketuksen puute tekee kipeämpää kuin moni edes tajuaa. Ei sitä kannata kieltää.

 • ylös 19
 • alas 64
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Anna arvoa

Tämä kertomus sai muistamaan, että läheisyys on ihmisen perustarve ja yhteiseen aikaan kannattaa arjessa satsata. Toivon, että saat elämääsi ihmisen, joka tuo elämään iloa ja nautintoa. Molemmin puolin.

 • ylös 65
 • alas 23
Eero

Hei Metsuri 58 ja kuka tahansa joka on yksinäinen ja lukee tätä,

Kirjoitat mukavalla tavalla, ja se on etusi uuden viikonloppukaverin etsimisessä. Voin vain kuvitella kosketuksen kaipuusi, koska minä olen aivan erilaisessa elämäntilanteessa. Silti on helppo kuvitella miten raastavaa se voi olla. Toivotan kovasti voimia tilanteen kestämiseen kunnes nykyisiä rajoitustoimia edelleen lievennetään, ja suruusi vaimon menettämisestä.
Et varsinaisesti pyytänyt mitään ratkaisuehdotuksia, mutta tulee pari asiaa mieleen.

Auttaisiko, ja olisiko sinulla väliaikaisratkaisuna mahdollisuus mennä esimerkiksi silloin tällöin hierontaan tms.? (En tarkoita nimenomaisesti eroottista hierontaa.)

Jos et meinaa alkaa löytää kivaa ihmistä vierellesi, voisitko aloittaa jonkun harrastuksen, jossa on paljon naisia ja jossa liikutaan pitkin Suomea, eli tapaisit monia uusia ihmisiä? Uusi harrastus voi piristää eikä koskaan tiedä keneen siellä törmää. Miehelle ensimmäisenä tulee mieleen koira- tai tanssiharrastus. Naiselle vaikkapa venemessut!

Olethan myös avoin sille, mistä ja millainen uusi ihminen elämääsi ilmestyy, ja osoitat ensin kiinnostusta häneen ihmisenä ja sitten vasta läheisyydenkaipuutasi. Kannattaa myös vaikka miettiä voisitko muuttaakin, jos kiva ihminen löytyy. Kaupungeista saattaa löytyä niitä vapaita naisia paremmin. Hyvästä kannattaa pitää kiinni!
Onnea matkaan!

 • ylös 49
 • alas 15
Teekutsuton

Selvästikin taloudenhoitajan ja sängynlämmittäjän paikka vapaana, onko palkanmaksu myös kunnossa ? Facebookissa roikkumisen sijaan, miehen kannattaisi itse opetella pesemään pyykkiä, siivoamaan, laittamaan ruokaa ym taloudenhoidon tehtäviä, eikä etsiä uutta uhrautujaa pestiin. Naiset sairastuvat, kun eivät hoida itseään, vaan käyttävät energiansa, aikuisten vauvojen kotiapulaisina toimimiseen ja hoivaamiseen.

Mitä läheisyyteen tulee, karmea ajatuskin, että iso, takertuva ja vaativa ihminen, vaanisi lähettyvillä. Ei kiitos. 

 • ylös 60
 • alas 13
Uhrautuvat sairastuvat

Vierailija kirjoitti:
Kunhan naisella on sama tarve. Ettei luule saavansa parisuhdetta.

Täsmälleen, kannattaa kertoa, että hakee kodinhoitajaa ja lähihoitajaa, eikä vapaata, kahden aikuisen välistä suhdetta, jossa kummankin tarpeista keskustellaan avoimesti ja katsotaan sitten, kannattaako olla läheisimmissä tekemisissä. Nykypäivänä kotityöt on hinnoiteltu ja läheisyydestä, jos sisältää prostituoidun töitä, maksetaan myös palkkaa.

 • ylös 15
 • alas 49
Älkää uhrautuko

Vierailija kirjoitti:
Metsureilla on hyvä vartalo. Kannattaa laittaa tinderiin sellaisia kuvia mistä näkee ettei ole pullukka.

Järkyttävää ihmisten arvottamista ulkonäön perusteella. Onko taka-ajatuksena vielä, että jos on "hyvä vartalo", voi vaatia ilmaista siivouspalvelua ja seksipalveluja ?

 • ylös 54
 • alas 19

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat