Kommentit (8)

Vierailija

Olisi kiva saada näistä korjauksista sivulle helpisti tulostettava versio niin ne saisi tallennettua ao. lehden väliin talteen.

  • ylös 11
  • alas 26
Vierailija

Kyllä. Linkki pdf:ään olisi mukava. Virheitä ssattuu mutta voisi ajatella asioita tuotteesta maksaneen lukijan kannalta. 

  • ylös 9
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olisi kiva jos vain voisi saada tiedon siitä kuinka paljon mikäkin koko on liian pitkä ts. kuinka paljon kutakin tulisi lyhentää. Ei tilaajana kiinnosta tulostaa ja teipata 25 sivua vain saadakseen tiedon että tunikaa pitää lyhentää 8cm :( Mutta hyvä kuitenkin että virhe on huomattu.

Vierailija

Toivoisin myös tietoa kuinka paljon kaavaa pitäisi lyhentää kussakin koossa. Tällä tavalla vältytään turhalta tulostamiselta ja paperien säilyttämiseltä. Itse ostin kyseisen lehden juuri tämän kaavan takia ja haluaisin päästä piirtämisessä mahdollisimman helpolla.

Vierailija

Tietääkö kukaan kuinka paljon kaava on venynyt? Itsellä kun ei ole mahdoölistavtulostaa pdf kaavaa, olisi kiva tietää kuinka paljon alkuperäisestä pitää napsaista pois, jotta paidasta tulisi edes suurin piirtein oikean kokoinen.

Vierailija

Täysin samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa siitä, että tieto lyhennystarpeesta (mitta) olisi tarpeen. Olin jo itse ehtinyt piirtää kaavat ja leikata kankaat virheellisen kaavan mukaan - nyt voisin vielä muokata, mutta tuntuu turhalta tulostaa kokonaan uutta kaavaa. Silmämääräisesti kaavoja vertaillessa koossa 160 (ja 150) kyse joistakin senteistä, mutta pienempiin kokoihin mentäessä virhe kertaantuu ja koossa 140 näytti olevan jo paljon enemmän senttejä. Saisiko toimitukselta tietoa, onko taskujen paikat näin ollen myös virheelliset vai onko kyse vain helman pituudesta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat