Lukijan kirje: ”Miten elämäni ei tuntuisi jatkuvalta kamppailulta?”

Lukijan kirje: ”Miten elämäni ei tuntuisi jatkuvalta kamppailulta?”

Miten umpikujasta löytäisi ulospääsyn ja mieltä painava tuska helpottuisi?

 ”Vaikka olisi kuinka ihana kesä ja monia upeita asioita elämässä, ei niistä voi nauttia, kun mieliala on maassa ja itkettää”, lukijamme kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vertainen

Suosittelen mielialalääkitystä, joka tasaa mieltä. Itse olen saanut siitä pohjaa rakentaa elämää uudestaan. Myös hyvän psykoterapeutin löytäminen on tärkeää.
Tsemppiä Sinulle!

en patista lenkille

Näissä asioissa on vaikea neuvoa. Varmaan viisainta vain sanoa, että ammattiapua ja arjen apukeinoja kannattaa aktiivisesti etsiä. Mielenterveyden ammattilaisten kanssa kannattaa yrittää selvittää, mitkä ovat suurimmat syyt mielen mustuuden taustalla. Edessä voi olla pitkä tie, mutta uskoa ei saa menettää. Kaikenlaisten asioiden ja tunteiden kanssa voi oppia elämään. Pahaa oloakin pitää joskus vain sietää ja tsempata itseään, ettei elämän kuulukaan tuntua aika hyvältä. Pienin askelin valoa kohti. Voimia.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vertainen nykyään parantunut

Tässä vaiheessa kun elämä oli yhtä henkistä kidutusta, ainoa asia oli että jaksoin ajatella oli että selviän tästä. En ollut valmis antamaan periksi. Armollisuus. Ole hyvä itsellesi, älä kiusaa tai ruoski itseäsi, paras tapa parantua on puhua itselleen kauniisti. Ainoa mihin pitää riittää aina voimia on ottaa apua vastaan, pyytää sitä ja parhaansa mukaan mennä mukana. Muista että olet arvokas, jonain päivänä katselet itseäsi ylpeänä ja saat takaisin elämän parempana. Luota siihen että olet selvinnyt tähän asti selviät tästäkin! Voimia!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat