Lokakuun tilaajaetu: Niina Laitisen Palavaa vettä -sukat

Niina Laitisen palmikkosukat ovat jännät, sillä kuvioraita on sukan ulkosyrjällä.Lue koko juttu

Lokakuun tilaajaetu: Niina Laitisen Palavaa vettä -sukat

Kommentit (3)

Hei, sukkaohjeet ovat kiva plussa tilaajille - varsinkin, kun olen päässyt melkein täysin sähköisten ohjeiden käyttöön. Kaavoissa se ei toimi ;-) mutta muuten kyllä mainiosti. Vaan voisitteko nimetä nämä sukkaohjeiden sivut jotenkin johdonmukaisesti? Ei aina viitsisi sitä paperilehteä kaivaa sivun osoitetta varten.
Ja:  Voisihan nämä sukkaohjeet kerätä yhteen listaan, josta linkit oikeille sivuille! Yläreunan menusta Tilaajaedut - linkki sivulle Sukat, jossa olisi sitten ihan kaikki sukkaohjeet koottuna listaksi, ja listalla kuva sukkamallista ja linkki ohjeeseen. Oisko vähän käyttökelpoisempi kuin tämä nykysysteemi? Kovasti arvostaisin tällaista muutosta.

Kiitos jo etukäteen! t. Jaana

  • ylös 7
  • alas 10
Muokattu
klo 19:12 | 23.10.2020

Nyt ei tumpula ymmärrä? Miten puikolla 3 (9 silmukkaa) voi jatkaa mallineuletta A1 (15 silmukkaa). Jatkanko siis mallineuletta silmukat 1-9, mutta tällöin esim. kerroksessa 1. mallineule katkeaa "kesken" kuvion.... miten siinä kohden toimitaan?

Kyselee Minna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei
Kaaviossa näky pysty punainen viiva, joka on puikon vaihtumismerkki. Ota/ siirrä seuraavasta puikosta 3 silmukkaa = 12 s, niin edellä olevaan puikkoon jää 9 silmukkaa jolla ei kudota kuviota! Tee samoin toista sukkaa kutoessasi, mutta huomaa siirrät eteenpäin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat