Vierailija

Netti on täynnä sisältöä siitä, miten puolisosta onkin kuoriutunut väkivaltainen tai suvulle ja ystäville karismaattinen ja avuliaana ja unelmana esiintyvä henkilö muuttuukin puolisoaan pahoinpiteleväksi tai muut häntä vastaan manipuloivaksi. Gas lighting, dominointi, mustasukkaisuus, pelko. Julia Roberts on pääosassa elokuvassa, jossa puolisona on yksi versio tästä vaarallisesta ihmistyypistä.

Entä jos tällainen henkiö valitsee puolisoksi samanlaisen ihmisen kuin hän on itse.

Ovatko onnellisia? He eivät ehkä ole vastaamon tyyppisten rikosten takana, koska niistä todennäköisesti jää kiinni, kun on selvää, että rikos on tehty, ja se on tehty monelle.

Mutta käytännössä samantyyppisiä rajattomuuteen ja äärettömään pahuuteen perustuvia rikoksia, mutta yhdelle ihmiselle kerrallaan ja uhria esiintyen. Voivat tuttavilleen esiintyä sosiaalisina ja avuliaina. Taustalla voi olla ääretöntä kärsimystä, mitä ihminen voi tehdä toiselle. He voivat yhdessä vetää pikavippibisneksiä, johdatella nuoria netissä itsemurhiin, pyrkiä hakemaan jollekin jostain syystä heikossa asemassa olevalla naapurilleen mt-diagnoosi, esimerkiksi pyytämällä huoneistoonsa ystävä meluamaan kun ovat itse pois. on ihmisiä, jotka käyttävät hyväkseen niitä, joilla vaihtoehdot vähissä, kuten yrityksissä käytetään käytännössä orjia, ihmisiä paritetaan, jopa lapsia ym. Mutta näissähän on mahdollisuus jäädä kiinni. Jos kuitenkin on olemassa tuotakin järjettömämpää pahuutta, ääretöntä ja rajatonta pahuutta, jossa ihminen sen lisäksi että kykenee mihin tahansa, vielä lisäksi nauttii aiheuttamastaan kärsimyksestä. (Nuo ihmiskauppaa pyörittävät yrittäjät vain pyrkivät hyötymään keinoja kaihtamatta, mutta tuskin sen kummemmin nauttivat tai edes ajattelevat uhrejaan yksilöinä)

Onko tällainen pari onnellinen yhdessä? Onko tällainen pariskunta mielestäsi mahdottomuus?

Oliko Epstein ja Maxwell tällainen pariskunta, vai oliko Maxwell jotenkin painostettu mukaan?

  • ylös 4
  • alas 2

Kommentit (3)

Vierailija

Tällainen pariskunta tai jompi kumpi itsenäisesti, toisen puuhaillessa omia juttujaan, yhtä paljon kärsimystä aiheuttavia, voisi tietenkin hyvin olla antanut varsinaiselle tekijälle idean, että toisten tietojen julkistaminen ja kiristäminen on hyvä idea. Heille inhimillisen kärsimyksen aiheuttaminen antaa polttoainetta.

Mutta nauttivatko he vain, jos ovat itse saaneet sormensa peliin, vai onko kaiken kärsimyksen näkeminen heille nautinto?

Vierailija

Ideoita he eivät anna pelkästään suoraan pyytämällä, tai ehdottamalla, vaan heillä on keinonsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kuvaan kuuluu, että pariskunta pyrkii normalisoimaan epänormaalia. Hyväksymään. Maxwell ja Epstein saivat tuttavansa hyväksymään seksuaalisen väkivallan, katsomaan ohitse, tai hyväksikäyttämään itsekin. Todennäköisesti monet myös muiden miesten huviloilla vierailleet ihmiset ovat tienneet, että mies ei käyttäytynyt samalla tavalla vieraanvaraisesti kaikkia vieraitaan kohtaan (Nygård?). Heille on kuitenkin riittänyt se, että heillä on ollut mukava loma.

Epsteinilla ei ollut kyse seksistä, sillä yleensä varakkaiden ei ole vaikea löytää täysi-ikäisiä vapaaehtoisia, vaan halusta tehdä pahaa ja normalisoida pahuus. Saada muut tekemään pahaa. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat