Tiina

Tämä on niin tavallista Suomessa. Olet taas jumissa kotonasi lumimyrskyn takia, tylsistynyt lumisateeseen tai pimeyden vuoksi. Mutta sen ei tarvitse olla koko päivän kestävää kärsimystä. Listasimme muutamia viihdyttäviä asioita, joilla saat aikasi kulumaan kotona. Kokeile jotain näistä ideoista ja huomaa, että myös kotona vietetty aikaa voi olla hauskaa.

Käy nettikursseja, pelaa pelejä ja lue blogeja

Internetin mahtava maailma tarjoaa monia tapoja ajanviettoon. Voit esimerkiksi osallistua online -kursseille ja oppia uusia taitoja. Tarjolla on toinen toista mielenkiintoisempia kursseja ja jokaiselle löytyy mielenkiintoisia webinaareja. YouTube on myös täynnä kaikenlaisia tutoriaaleja ja niksivideoita.

Jos tykkäät pelata pelejä, löytyy netistä hurjasti erilaisia pelejä. Jotkut ovat aivoja kehittäviä pulmapelejä, toiset taas suosiossa olevia räiskintäpelejä, joissa lisäjännitystä tuo se, että voit voittaa niistä tänä päivänä jopa oikeaa rahaakin. Myös Kasinonetti -sivustolta on mahdollista löytää listauksia erilaisista peleistä, joissa voit kokeilla onneasi.

Koska blogit ovat tulleet tänne jäädäkseen, löytyy internetistä paljon mielenkiintoista luettavaa. Blogeja on jokaisesta aihealueesta, mitä voi kuvitella. Internet-haulla löytää nopeasti teemoja, jotka varmasti kiinnostavat. Tieto on nimittäin valtaa, joten lukeminen kannattaa aina.

Laita kotisi ilme uusiksi

Kodin huonekalujen järjestyksen muuttaminen voi olla hauskaa ja virkistävää, jos tykkäät sisustaa. Yritä ripustaa maalauksia eri paikkoihin, järjestä huonekalut uudelleen tai hanki uusia ideoita aikakauslehdistä, kuten Kodin Kuvalehdestä.

Kun luot kodillesi uuden ilmeen, on siellä myös kivempaa viettää aikaa esimerkiksi hyvän kirjan tai elokuvan parissa.

Aloita uusi käsityöharrastus

Käsitöitä on monenlaisia. Miehet yleensä tykkää rakentaa pienoismalleja, ja naiset puolestaan suosivat virkkaamista tai ompelua. Uuden taidon oppiminen on nykyään helppoa, sillä ohjeita löydät helposti sekä kirjallisena että videoina internetistä. Voit kutoa sukkia sukulaisille joululahjaksi tai maalata, piirtää tai tehdä muita vastaavia luovia asioita.

Treenaa kotona

Jos treenaaminen on sinun juttusi, älä vaivu epätoivoon, jos et pääse kuntosalille huonon sään takia. Kokeile joogaa tai tee oma kotiharjoittelu käsipainoilla, verkkokurssilla tai harjoitus-DVD:llä saadaksesi kaivattua liikuntaa elämääsi. Puhelimelle löytyy myös useita erilaisia sovelluksia, jotka ohjeistavat treeniin.

Ota aikaa itsellesi

Työkiireiden ja arjen keskellä usein unohdamme ottaa aikaa itsellemme ja rentoutua. Nappaa käsiisi jokin hyvä kirja, jonka olet jo pitkään halunnut lukea. Käperry sohvalle peiton alle ja nauti hiljaisuudesta ja hyvästä lukukokemuksesta. Laita tunnelman luomiseksi tuoksukynttilöitä tai lyhtyjä palamaan. Vaihtoehtoisesti voit tehdä vaikka erilaisia hemmotteluhoitoja itsellesi, kuten kasvonaamion, pedikyyrin tai manikyyrin.

Yhteenveto

Onneksi meillä on monia aktiviteetteja, mitä tehdä kotona huonolla säällä, siitä suuri kiitos kuuluu internetille. Kaikenlaiset kurssit, opetusmateriaalit, pelit, verkkokaupat yms. auttavat löytämään sopivaa ja mielenkiintoista tekemistä karkottamaan tylsyyttä.

  • ylös 6
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat