Lukijan kirje: ”Töksäyttely on menneen maailman tapa, josta kannattaa päästää irti”

Syyttävä sormi kannattaisi kääntää itseensä, jos omasta suusta on päässyt sammakko, lukijamme sanoo.

Jos joku loukkaantuu sanoistasi, vika ei ehkä ole hänessä ja hänen herkkähipiäisyydessään, lukijamme muistuttaa.Lue koko juttu

Lukijan kirje: ”Töksäyttely on menneen maailman tapa, josta kannattaa päästää irti”

Kommentit (2)

Uskon muutokseen

Tuttua huttua! Minä olen ryhtynyt sanomaan näille töräyttäjille, että heidän käytöksensä on loukkaavaa. Eikä kenelläkään ole oikeutta loukata toisia.  Miksi pitää olla ilkeä? Eikö voisi samalla vaivalla olla kiva? Kokeile kuhua kritisoimisen sijasta! Yleensä huomauttelustani on seurannut vastaansanomista, ovat kuulemma vain rehellisiä ja suorapuheisia eikä ole heidän vika jos siitä joku loukkaantuu! Toivottavasti he kuitenkin jäisivät vähän miettimään omaa käytöstään.

Uuden vuoden lupaus

Nimim. "Jokainen huolehtii omista asioistaan", sai minut miettimään asiaa, joka mielestäni kytkeytyy tähän aiheeseen.  Ja se on selän takana puhuminen.  Olen joutunut perhepiirissäni kuuntelemaan väsymykseen asti tätä ilmiötä.  Kuulen, miten toisia ihmisiä arvostellaan oikeastaan jatkuvasti ja siinä ei sanoja säästetä.  Kohteeksi joutuu sukulaiset, poliitikot, ministerit, kaikki mahdolliset.  Yleensä yritän olla kuuntelematta näitä puheita, enkä puutu keskusteluun ollenkaan. Mietin vaan, kuinka nämä arvostelijat jaksavat jauhaa jatkuvasti ja pyörittää samaa levyä. Pääsisi helpommalla kun tosiaan jokainen huolehtisi omista asioistaan. Ei ole kivaa tällainen touhu.  Töksäytellä voi siis päin naamaa tai selän takana, kumpikin tapa on tosi tyhmä.  Pitäisi ajatella, miltä tuntuisi itseltä, kun toinen latelee suoraan loukkauksia. Parannetaanpa tapamme tänä vuonna ja huomioidaan toisemme ystävällisesti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat