Pyörätuoliin pahoinpidelty Panu Laturi: ”Joskus toivossa pitää riippua kiinni melkein väkisin”

Panu Laturi, 48, on sairauslomalla viestintätoimiston toimitusjohtajan työstä. Hän on toiminut politiikassa 18-vuotiaasta asti, muun muassa Vihreiden puoluesihteerinä. Perheeseen kuuluvat vaimo Laura Rissanen sekä pojat Viljami, 9, ja Valtteri, 7. Panu pahoinpideltiin, kun hän oli työmatkalla Brysselissä joulukuussa 2019.

Tuntematon ryöstäjä pahoinpiteli Panu Laturin vuosi sitten työmatkalla. Panu on viettänyt viimeisen vuoden sairaaloissa ja asuu nyt palvelutalossa. Hän on päättänyt kävellä kotiin lasten ja vaimon luo omin jaloin.Lue koko juttu

Pyörätuoliin pahoinpidelty Panu Laturi: ”Joskus toivossa pitää riippua kiinni melkein väkisin”

Kommentit (8)

Vierailija

Ryöstäjistä toinenhan sai jo kesällä kahdeksan vuotta vankeutta, eikä tämän oikeusavustaja edes kiistänyt tapahtumaa. Ei siis ole mitenkään tuntematon.

Transmigrant

De hele overval werd gefilmd door bewakingscamera’s en enkele dagen later kon een van de vermoedelijke daders worden opgepakt. Het ging om een 38-jarige Soedanese transmigrant die illegaal in het land verbleef. “De feiten zijn ontoelaatbaar”, gaf de advocaat van de beklaagde toe. “Ik wil ze niet minimaliseren, maar hij had nooit de bedoeling om het slachtoffer op die manier te verwonden. Mijn cliënt leefde op straat en had geen geld. Hij was op weg naar het Verenigd Koninkrijk, maar is gestrand in Brussel.”
 

Transmigrant

The entire robbery was filmed by surveillance cameras and a few days later one of the suspected perpetrators was arrested. It concerned a 38-year-old Sudanese transmigrant who was staying illegally in the country. "The facts are inadmissible," admitted the defendant's lawyer. “I don't want to minimize them, but he never intended to injure the victim that way. My client lived on the street and had no money. He was on his way to the UK, but is stranded in Brussels. ”

  • ylös 38
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nana Visitor

Ei häntä monikultturisuus ryöstänyt ja hakannut vaan yksilö. Mua on pieksänyt suomalainen muusikko. Olenko minä suomalaisen musiikin uhri? 

Vierailija kirjoitti:
Ikävä juttu, monikulttuurisuuden uhri.

  • ylös 12
  • alas 10
Musa-nyymi

Suomalainen muusikko? Musiikin vetäminen tähän on alhaista. Mutta muusikon poliittisen agendan voinet paljastaa?

Jokkis

Miksi tekijän väitetään olevan tuntematon vaikka tapaus on täysin tiedossa? Muuten hyvin tehty juttu.

Vierailija

Kaikille koko hienon jutun lukeneille selviää jutusta oikein hyvin se, että tekijä on saatu selville ja tuomio annettu. Tämän lyhennelmän sana "tuntematon" viittaa siihen, että tekijä oli Panu Laturille tuntematon, ei siis ole ollut kyse mistään välienselvittelystä tms.

  • ylös 22
  • alas 3
Vierailija

Laturi ei hyväksynyt "minkään sortin maahanmuuttokriitikoita" Jos maahanmuuttoa, etenkin laitonta, olisi Eurooppaan suitsittu niin Laturi olisi vieläkin terveiden kirjoissa.

  • ylös 20
  • alas 7

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat