Vigfus

Moni Suomalainen joutuu työpaikkakiusaamisen kohteeksi tahtomattaan. Taustalla voi vaikka olla vain kouluajoista asti kestänyt kiusaaminen jolla ihmistä maalitetaan aikuisiälläkin. Tällaisen maalittamisen takana voivat olla vaikka luonnevikaiset sukulaiset, kuten minun tapauksessani on käynyt.

Maalituslaitoksen maalittama viaton ihminen saa jokaisesta työpaikastaan huonot suositukset ja joutuu lopulta työttömyyskierteeseen. Ja miksi ei saisi huonoja suosituksia koska ansioluettelossahan näkyvät edelliset työpaikat.

Cv pitäsi julistaa laittomaksi ja sillä selvä.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Muuta sinä hellunen menet sinne terapiaan. mene vaan ja kaikki nauravat vahahaha. Mutta sellaisen sinä olet, vingut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Suomessa elää, en tiedä kauanko saa elää eräs kommunistien maalittama mies. Hänen vanhempansa olivat vakaumuksellisia kommunisteja ja halusivat pojastaankin samanlaisen kommunistin ja Suomensyöjä Taistolaisen.

Hän ei ole ainoa lajissaan hänellä on kohtalotovereita maassa mutta heistä ei puhuta eikä välttämättä moni edes ymmärrä mitä heille tapahtuu tai usko heidän kertomustaan.

Tämä miehen kiusaaminen aloitettiin jo murrosiässä hänen koulutovereidensa vanhemmat puhuttiin kääntämään omat lapsensa häntä vastaan pienessä sisäsuomen kunnassa. Nuori poika joutui eristyksiin ja tätä hänen vanhempansa tahtoivatkin olihan kyseessä Keskustalainen kunta jonka opit eivät saaneet kommunistiperheen poikaan tarttua. Vanhemmat olivat tyytyväisiä mutta eivät muistaneet edes yrittää opettaa aatteitaan muuten kuin pintapuolisesti pojalleen myrskyisän avioliittonsa keskellä. Vanhemmat keskittyivät vain keskinäiseen valtataisteluun ja siihen kuinka talo jaetaan, jos ero tulee. Miehen sekä äiti, että isä olivat läpimätiä. Äidin kuoltua isä jatkoi salavihkaa pojan maalittamista hänen selkänsä takana, hän piti Taistolaiset aatteensa mutta salasi ne jopa pojaltaan. Pojan armeijaan meno oli isälle myrkkyä samoin hänen kummitädilleen. Tämä lisäsi maalitusta ja valehtelua hänen selkänsä takana. Isä huumasi poikaansa hänen tietämättään tietyillä huumeilla. huumausten aikana hän yritti Venäjämielistää häntä ja saada mukaan johonkin Venäjäliikkeeseen, joka mahdollisesti toimi Suomenvastaisesti. Poika kuitenkin mieluummin kuolee kuin omaksuu isänsä aatteet ja lähtee hänen liikeeseensä. isä maalitti poikaa kuolemaansa asti samoin kuin hänen julma kummitätinsä, joka myös oli Taistolainen ja naamioitui porvarillisen ja uskonnollisen naamion taakse. He käyttivät hyväkseen pojan Savossa asuvaa mielenvikaista tätiään ja hänen yhtä hölmöä tytärtään. He levittivät ilkeää juorua hänestä saadakseen hänet uskoon, kun olisi riittävästi pelon vallassa. Juorut kulkivat työpaikasta toiseen ja tuhosivat hänen työsuhteensa, ihmissuhteensa ja kaiken. 

Työnantajat vaativat häneltä CV:N joka paikassa ja selvittävät hänen taustansa ja uskovat nämä valheelliset täysin perättömät juorut hänestä. Uskonlahkolaiset ovat usutettuja tähän mukaan. Siitä ovat huolehtineet hänen isänsä ja kummitätinsä aatetoverit sekä hänen mielenvikanen tätinsä tyttärineen jotak esiintyvät oman uskontonsa nmissä ja naamioitune milloin lestadiolaisiksi ja milloin miksikin.

Tällaisen miehen elämässä cv on myrkkyä ja suorastaan paholaisesta lähtöisin. Hän ja minä olemme sitä mieltä, että cv pitäisi lailla kieltää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat